betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

MHP’den Tüm Çay İş Sendikası’na ziyaret

MHP’den Tüm Çay İş Sendikası’na ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi Rize’de faaliyet gösteren Tüm Çay İş Sendikası’nı ziyaret etti. HABER MERKEZİhttp://seçkin Memişoğlu Milliyetçi..

MHP’den Tüm Çay İş Sendikası’na ziyaret
Son Güncelleme: Bu Haber 116 views Whatsapp

MHP’den Tüm Çay İş Sendikası’na ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi Rize’de faaliyet gösteren Tüm Çay İş Sendikası’nı ziyaret etti.

HABER MERKEZİhttp://seçkin Memişoğlu
Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan genel merkezi Rize’de olan Tüm Çay İş Sendikası’nı ziyaret etti. Başkan Alkan’a ziyaret esnasında Merkez İlçe Başkanı seçkin Memişoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Tüm Çay İş Sendikası Genel Başkanı Hasan Fehmi Bursalı ve yönetimi MHP heyetine ziyaretinden ötürü teşekkür ederken MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan da misafirperverliği için sendika başkanı ve yönetimine teşekkür etti.
Genel Merkezi Rize’de olan bir sendikanın sadece ÇAYKUR çalışanları değil Rize’nin her kesimi tarafından desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Alkan “Ben bir Rizeli ve şehrin bir bireyi olarak ÇAYKUR işçilerinin üye olabilecekleri, genel merkezinin Rize’de olan sendikayı Rize’ye getirdiniz. Genel merkezinizi buraya getirdiğiniz için size teşekkür ediyoruz. Önemli olan Rize’ye bir şey kazandırmaktı. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan bugüne kadar çay işçilerini problemlerini çözmek için uğraştı. Kuru çaydan, yaş çaya kadar bire bir müdehale etmeye çalıştı. Geldiğimiz noktada bir yerde sıkıştık. Çayın her bileşenlerinin bir kısmında problem var. Biz siyasetçi olduğumuz için ulaşmaya çalıştığımız kişiler yurttaşlarımız. Ben Milliyetçi Hareket Partisi olarak son iki seçimdir çay işçilerinin ve ailelerinin yaşadığı sıkıntılarını dinledik. ÇAYKUR işçilerinin sorunlarını biliyoruz. Bu noktada buradaki sorunlar sadece partilerde değil. Bir problem olduğu zaman yanında olması gereken sendikaların yanında olmayıp daha sonra işçileri sahiplenmeye çalışıyorlar. ÇAYKUR’dan yetki alan sendikacılardan isteğimiz şudur, bizleri ÇAYKUR işçilerinin yanında olmadığını görünce bizi ÇAYKUR işçisinn önüne atın. Diğer siyasi partilerin temsilcilerini de atın. Rizeli genel merkezinin Rize’de olduğu, toplanan aidatların yüzde 60’ının Rize’de kalacağı. Şeffaf bir sendikacılığa ihtiyacı vardı. Bunları da sizin kurduğunuz sendikayla olacağını düşünüyorum. Siz yetki alacaksınız. Yetki aldığınız zaman lütfen bizim yüzümüzü kara çıkartmayın. Eğer ÇAYKUR işçisinin yanında MHP’nin il başkanı yanında olmuyorsa bizle savaş edebilirsiniz. Siyasilerin değil, işçilerin yanında olan bir sendika olacağını biliyorum” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.