betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

MENDERES BULVARINDA ÜÇ ŞERİT MEMNUNİYET YARATTI.

MENDERES BULVARINDA ÜÇ ŞERİT MEMNUNİYET YARATTI. Araçların seyirleri biraz daha rahatladı Geçtiğimiz günlerde Rize Belediye başkanı Rahmi Metin ile Rize ulusal ve yerel basını Rize Isırık tabiat parkında bir araya..

Son Güncelleme: Bu Haber 396 views Whatsapp

MENDERES BULVARINDA ÜÇ ŞERİT MEMNUNİYET YARATTI.

Araçların seyirleri biraz daha rahatladı

Geçtiğimiz günlerde Rize Belediye başkanı Rahmi Metin ile Rize ulusal ve yerel basını Rize Isırık tabiat parkında bir araya geldiler.

Belediye başkanı Metih yapılan çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında Rize basınını bilgilendirdi.

Soru cevap kısmında Sorulan soruları cevaplandıran başkan Metine bir soruda Rize trafiğinden soruldu Menderes Bulvarı, Merkezden İslam paşa mevki sine doğru gidilen istikamette 50 km hız taht iti bulunan yolda bazı araçlar 20 km halinde seyir halinde gidiliyor iki şeritli yolda diğer araçlarda kuyruklar haliyle uzuyor. Trafik baya yoğunlaşıyor. Denilmişti.

Başkan Metin zannedersem bu konuya el atarak Rize Menderes bulvar yoluna küçük te olsa bir dokunuş yaparak iki şerit halindeki yolu üç şerite bağlayarak ÇAYKUR Merkez arasında da olsa trafiği rahatlattı. Bu konuda sürücüler memnuniyetlerini dile getirirken Belediye başkanımızdan bu mesafeyi biraz daha uzatibilirlermi dedikleri hissedildi.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.