KÖYMEN’’DAHA İYİ BİR MALTEPE İÇİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM’’

CHP ADAYI ESİN KÖYMEN MALTEPEDE İKİZDERELİLERLE BULUŞTU KÖYMEN’’DAHA İYİ BİR MALTEPE İÇİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM’’ İSMET KÖSOĞLU 31 Mart yerel seçiminde CHP’den İstanbul-Maltepe İlçe Belediye Başkan adayı olan Mimar Esin Köymen..

KÖYMEN’’DAHA İYİ BİR MALTEPE İÇİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM’’
Son Güncelleme: Bu Haber 100 views Whatsapp

CHP ADAYI ESİN KÖYMEN MALTEPEDE İKİZDERELİLERLE BULUŞTU

KÖYMEN’’DAHA İYİ BİR MALTEPE İÇİN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM’’

İSMET KÖSOĞLU

31 Mart yerel seçiminde CHP’den İstanbul-Maltepe İlçe Belediye Başkan adayı olan Mimar Esin Köymen seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Rize-İkizdere Rüzgârlı köyünde doğan Mimar Esin Köymen seçim çalışmaları sırasında Maltepe’de bulunan köyünün derneğini ziyaret ederek hemşerilerinden destek istedi. Ziyarette köylüleriyle sohbet ederek bir konuşma yapan Köymen’’ İkizdere Rüzgârlı Köyü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği’nde, doğduğum topraklara değer katan ve geleceğe umutla bakan hemşerilerimle bir araya gelerek kucaklaştık. Maltepe’nin her sokağında hemşerilerimin desteklerini, birlik ve beraberlik ruhunu hissediyor, bu güzel buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerden tam destek bekliyorum. Maltepe’ye kadın eli değmeli. Maltepe için birlikte başaracağız’’ dedi.https://gazete53.com/koymendaha-iyi-b…inizi-bekliyorum/ ‎

Mimar Esin Köymen 1974 yılında Rize İkizdere Rüzgârlı köyünde doğdu. 1979 yılından beri Maltepe’de ikamet ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek vermiş bir ailenin üyesi olarak Maltepe için çalışmak üzere yola çıktı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş