betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

Komşum Projesi Kapsamında Gençler Yemeğini Paylaşıyor

Komşum Projesi Kapsamında Gençler Yemeğini Paylaşıyor Gönüllü gençler Komşum Projesi ile yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatıyor. Haber : Yasemin Özçelik Proje ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Yurt Hizmetleri Müdürü Celal Uzun;..

Komşum Projesi Kapsamında Gençler Yemeğini Paylaşıyor
Son Güncelleme: Bu Haber 104 views Whatsapp

Komşum Projesi Kapsamında Gençler Yemeğini Paylaşıyor

Gönüllü gençler Komşum Projesi ile yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatıyor.

Haber : Yasemin Özçelik

Proje ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Yurt Hizmetleri Müdürü Celal Uzun; Komşum Projesi; Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK Yurtlarında kalan öğrenciler için hazırlanan yemeklerin israfını önlemek ve öğrencilerin paylaşma duygusunu artırmaya yönelik ihtiyaç sahibi komşulara gönüllü öğrencilerimiz vasıtasıyla ulaştırılması hedeflenen bir sosyal sorumluluk hareketidir.

Proje Türkiye geneli birçok ilimiz yurtlarında gönüllü öğrencilerin dağıtımıyla uygulandığı gibi Rize’mizde de 4 yurdumuzda (2 ü kız 2 i erkek) uygulanmaktadır. Projeyi uygularken amacımız öğrenciler arasında duyarlılığın artırılması, farkındalık oluşturulmak ve yardımlaşmanın arttırması amacıyla ihtiyaç sahibi komşulara talepleri doğrultusunda yemekleri ulaştırmaktır.

Rizemizde projeyi uygulayan yurtlarımızda barınan 26 gönüllü öğrenci ile 10 komşumuza ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda haftada iki yâda üç kere 25 porsiyon yemek ulaştırılmaktadır. Öğrenciler bu sürece gönüllü katılarak empati kurmayı ve sosyal sorunlara farkındalık oluşturdukları için bundan mutluluk duyduklarını belirtmişlerdir şeklinde ifade etti .

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.