Kaçar: “Çanakkale Zaferi Türkiye’ nin Var Oluş Savaşıdır”

Kaçar: “Çanakkale Zaferi Türkiye’ nin Var Oluş Savaşıdır” Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle bir bildiri yayımladı Sümeyye ÇELİK..

Kaçar: “Çanakkale Zaferi Türkiye’ nin Var Oluş Savaşıdır”
Son Güncelleme: Bu Haber 77 views Whatsapp

Kaçar: “Çanakkale Zaferi Türkiye’ nin Var Oluş Savaşıdır”
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle bir bildiri yayımladı
Sümeyye ÇELİK
Saadet Patisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar Çanakkale Zaferinin Türkiye’ nin var oluş savaşı olduğunu kaydetti. Başkan Kaçar, “ Çanakkale Zaferi, üzerinde yaşadığı toprakları şüheda kanlarıyla sulayarak kendine ‘vatan’ kılan aziz milletimizin yazdığı en yüce destanlardan biridir. Dünyanın dört bir yanından hücuma geçerek kirli emellerine hayat hakkı tanımak isteyen işgal güçleri Çanakkale’de, bundan tam 109 yıl evvel hak ettikleri cevabı en net bir şekilde almışlardır. Milletimizle yekvücut olmuş kahraman ordumuz, inancın ve vatan sevgisinin, sayıca çok olan toplara, tüfeklere ve her türlü maddi üstünlüğe galip geleceğini Çanakkale’de tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Netice itibariyle sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de en önemli olaylarından biri olan Çanakkale Zaferi, bu toprakların ilanihaye Türk yurdu olarak kalacağının da ispatı olmuştur” dedi.
Başkan Kaçar, “Çanakkale Zaferi dünyaya göstermiştir ki, Türk milleti asla esaret altına alınamaz. Milletimizin birlik ve beraberliğine göz dikenler, rezil ve zelil olmaya mahkûmdur. Çanakkale Zaferi Türk tarihinin yeniden yazıldığı mihenk taşlarından biridir., özgürlüğümüzün, birlik ve beraberliğimizin ölümsüz sembolleri olan kahraman şehitlerimiz, ülkemizde barış ve huzurun, diğer coğrafyalarda ise mazlum milletlerin umudu olmuştur. Bu vesileyle, her zaman gönlümüzde yaşadınız ve ilelebet de yaşamaya devam edeceksiniz. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için, vatan uğrunda canlarını feda eden tüm Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete göçmüş gazilerimizi rahmetle anıyor. Saygı ve şükranlarımı sunuyorum “dedi.

: https://gazete53.com/kacar-canakkale-…r-olus-savasidir/ ‎

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş