betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

İl Emniyet Müdürümüzden Öğrencilere Ziyaret

İl Emniyet Müdürümüzden Öğrencilere Ziyaret HABER: NECATİ DİLİ Rize il emniyet müdürü Gökduman Çay ilkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü kapsamında hazırlamış oldukları video ile..

İl Emniyet Müdürümüzden Öğrencilere Ziyaret
Son Güncelleme: Bu Haber 215 views Whatsapp

İl Emniyet Müdürümüzden Öğrencilere Ziyaret

HABER: NECATİ DİLİ

Rize il emniyet müdürü Gökduman Çay ilkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü kapsamında hazırlamış oldukları video ile İl Emniyet Müdürümüz Sayın Nurettin GÖKDUMAN’ı okullarına davet eden Çay İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileriyle Sayın Müdürümüz 13.04.2023 günü okulda bir araya geldi. Okul Müdürü Lokman BAYNAZOĞLU ve Sınıf Öğretmeni Ahmet TOPAL’ ın öncülüğünde öğrenciler tarafından şiirler ve şarkılar eşliğinde karşılanan Sayın Müdürümüze öğrenciler tarafından çizilen “Polis, Polis Haftası ve İl Emniyet Müdürümüz” temalı resimler de takdim edildi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Sayın Müdürümüz, günün anısına istinaden hazırlanan hediyeleri kabul ederek öğrencilere de ikramlarda bulundu.

Ziyaret sonunda okul müdürü, sınıf öğretmeni ve öğrencilere teşekkürlerini ileten Sayın Müdürümüz, “Bu güzel davetten ötürü Türk Polis Teşkilatı adına öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür ederim” dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.