betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

İl Başkanı Yılmaz Katmer, “AK Parti’de kongreler düğün havasında geçer”

MERKEZ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 98. İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı..

İl Başkanı Yılmaz Katmer, “AK Parti’de kongreler düğün havasında geçer”
Son Güncelleme: Bu Haber 48 views Whatsapp

MERKEZ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 98. İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Milletvekili, İl Başkanı Yılmaz Katmer, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Köy ve Mahalle Başkanları ve Teşkilat mensupları katıldı.

“AK Parti’de kongreler düğün havasında geçer”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, yaptığı konuşmasında, şu ifadelere yer verdi: “Evet, 2002 yılından bu yana bu salonlarda isimler değişse de “dert ve dava” hiç değişmeden 98 defa bir araya gelindi. İştişareler yapıldı.2002’den bu yana mücadele ve hizmet etmiş bütün isimsiz kahramanlarımızı saygıyla hürmetle anıyorum.Ak Parti’nin başarısının sırrını arayanlar uzaklarda değil, bu salonlara bakmalı. Çünkü Ak parti teşkilatları mahallesinden ilçesine, ilçesinden iline, ilinden genel merkezine kadar istiare partisidir ve başarısının asıl sırrı budur. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Mkyk toplantısı sonrasında Kongre sürecinin başladığını bizlere duyurdu. AK Parti’de kongreler düğün havasında geçer. Düğünümüz şimdiden mübarek olsun.2020 Yılının Ekim ayında ekip arkadaşlarımızla birlikte 7. Olağan kongremizi yaptık ve yola koyulduk. Bu süreç zarfında 4 il yönetimi ve 3 il Başkanıyla çalışabilme fırsatı bulduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Her daim bu görevleri bir gün bırakacağımızın ve emanetçisi olduğumuzun bilincinde görevimizi sürdürdük. Gayemiz görevimizi bıraktığımız zaman “ derdi ve davası olan adamlardı” bu bilinçle çalıştılar. Allah onlardan razı olsun duasına nail olabilmekti. İnşallah başarılı olabilmişizdir. Rabbime şükrediyorum ki ülkemizin yarınları için en önemli seçim olan 2023 seçimlerinde ve 2024 seçiminde görev almak bizlere nasip oldu.Bu süreçte omuzumuzdan en büyük yükü alan mahalle ve köy başkanlarımıza da değinmeden geçmek istemiyorum. Muammanın en üst seviye de olduğu pandemi sürecinde ve hemen sonrasında gelen ekonomik sorunları yaşadığımız günlerde sahaya çıkarak kimseye pabuç bırakmadan, bütün teşkilatımızın rüştünü savunan kıymetli başkanlarıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Hani üstad şiirinde söylüyor ya; Gideriz, nur yolu iz de gideriz.

Taş bağırda sular dizde gideriz

Bir gün akşam olur, biz de gideriz

Kalır dudaklar da şarkımız bizim

Bizler bugün 7. Olağan kongremizin son ilçe danışma toplantısını gerçekleştiyoruz. 7. Olağan kongre süremiz boyunca bizlerle ter döken, gayret gösteren başkanlarımıza teşekkür sertifikası takdimimiz olacaktır.Ben emeğinize ve gayretinize şahidim, Rabbim de razı olsun.Son ilçe danışma demişken kongreler bizler içim bir veda değil Fatihalardır.Rabbim Fatihamızı, Fetihle sonuçlandırsın” dedi. 

Toplantıda kongre süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Avcı: “Vatandaşımız neyi istiyorsa kimi istiyorsa o olacak. Dostluk ayrı, arkadaşlık ayrı hepimiz birbirimizin dostu olabiliriz, arkadaşı olabiliriz ama bize eleştiriler varsa bunların hiçbirini göz ardı edemeyiz. İl ve İlçe koordinatörlerimizle bir araya gelip, vatandaş kimi istiyorsa teşkilatlarımızı o şekilde oluşturacağız.” dedi.

Milletvekili Avcı “Salarha ve Muradiye beldelerimizde doğalgazın onayını aldık”

Milletvekili Avcı “Diğer taraftan, meclis kapandığı günden itibaren bir iki Ankara’daki toplantılar dışında tamamında İlçelerimizde, İlçe merkezlerimizde ve köylerimizde çalışmalar yaptık. Sadece bir haftada otuz köy ziyaret ettik. Bunun yanında, yatırımlarımız son sürat hızla devam ediyor. Bugüne kadar gittiğimiz hiçbir yerde özellikle son beş altı yılda şu yatırımı da

yapmadınız burada eksik var diye eleştiriler baki değildir. Sadece ufak tefek bireysel meseleler dışında büyük işlere baktığımızda vatandaş bizden memnun. Öte yandan havalimanı konusuyla ilgili olarak eğer Ak Parti olmasa eğer Recep Tayyip Erdoğan olmasa bir Allah’ın kulu gelipte bu havalimanını kimse yapmazdı. Diğer taraftan doğalgaz konusunda bu sene içerisinde yatırımın mümkün olmadığını ancak yoğun çabalarımız sonucunda Salarha ve Muradiye beldelerimizde doğalgazın onayını aldık. Aynı zamanda asfalt konusunda da Ulaştırma Bakanımızdan sözünü alarak inşallah köylerimizdeki asfalt problemini en kısa zamanda çözmeye çalışacağız. Bunun yanında içme suyu konusunda Bakan Kurum’dan özel talepte bulunarak bir kaynak ürettik. Bu sayede su problemini inşallah çözmüş olacağız. Şehir hastanemizin çalışması son sürat devam ediyor. Bu hastane bir iki yıl içerisinde tamamladığında Rize’nin yüz yıllık hastane ihtiyacını karşılayacak ve Rizeli vatandaşlarımıza inşallah hizmet verecektir. Son olarak, siyasette huzur tesis etmek için birbirimizin hukukunu korumalıyız ve bu sayede yatırımlar konusunda mesafe alabilmemiz daha kolay hale gelecektir. Onun için birbirimizin hukukuna sahip çıkalım, aile hukukumuzu bozmayalım, birbirimizin hukukunu koruyalım ve en başta Recep Tayyip Erdoğan’ın hukukunu hep koruyalım ve yola devam edelim” dedi.

“Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda milletimizle beraber yürüyeceğiz”

İl Başkanı Yılmaz Katmer, Danışma Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında: “7 Ağustos itibariyle göreve geldiğim günden itibaren yoğun bir çalışma yürüterek toplumun bütün kesimlerini kapsayan her kesimden kabul gören45 kişilik bir yönetim kurdum. Bunun yanında vatandaşlarımızın sorunlarını, dertlerini dile getireceği bir whatsapp hattı kurdum.Bu sayede Fındıklı’dan İkizdere’ye kadar vatandaşlarımız bu whatsapp hattından bize görüş,öneri ve taleplerini iletiyor. Bizlerde vatandaşımızın taleplerini çözmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne halkımızla bir arada olmaya iyi gününde kötü gününde birlikte yanında olmaya çalışıyoruz. Halkımızın bizden beklentisi bu çünkü. Rize’de yatırımla ilgili bir problem yok. Tüm mega projeleri halkımızın hizmetine sunduk hamdolsun. Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda milletimizle beraber yürüyeceğiz. Kongre takvimleri açıklandı. Kongre sürecinde de halkın sevdiği,halkı seven kişiler göreve gelecek. Bu kişileri belirlemek içinde titizlikle çalışmalar yürüteceğiz”. dedi .

Toplantıda Belediye Başkanı Rahmi Metin ve İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktararak, devam eden yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toplantı sunumların müzakeresiyle son buldu

HABER MERKEZİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.