betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

İKİZDEREYE DOĞALGAZ ÇALIŞMASINDA VEKİL DESTEĞİ

İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- İlçeye Doğalgaz getirme çalışmaları devam eden Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ ilçemize gelen Milletvekilimiz Muhammed Avcı Doğalgaz konusunda bürokratik engellerin aşılması ve eksiklerin tamamlanması konusunda yardım edeceği sözünü..

İKİZDEREYE DOĞALGAZ ÇALIŞMASINDA VEKİL DESTEĞİ
Son Güncelleme: Bu Haber 197 views Whatsapp

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- İlçeye Doğalgaz getirme çalışmaları devam eden Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ ilçemize gelen Milletvekilimiz Muhammed Avcı Doğalgaz konusunda bürokratik engellerin aşılması ve eksiklerin tamamlanması konusunda yardım edeceği sözünü verdi’’ dedi.

Milletvekili Muhammed Avcı’nın İkizdere ziyareti sonrası bir açıklamada bulanan Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Vekilimden ilçemize doğal gaz gelmesi ile ilgili sorun yaşadığımız doğalgaz dağıtım istasyonu kurmak için yer bulma konusunda devlet kurumları görüş noktasında destek istedik. Sağ olsun Muhammet Avcı vekilim konuya çok hassas yaklaştı ve gerekli kurum amirlerini organize edip ve kendisi de bizzat gelip ilgili alanda kurum amirleriyle beraber istişarelerde bulundu ve büyük destek verdi. Hazır vekilimi yakalamışken ihalesi yapılan köprü projemiz, İkizdere girişindeki karayolu geçiş güvenliği ve halkımızın güvenliği için “yar” ı duvar yapma isteğimizi ve İkizdere’den Zorlu HES’e kadar dere ve yol kenarını bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve rekreasyon alanı projemiz için destek istedik. Sayın vekilim her üç projeye de son derece olumlu yaklaştı gerekli talimatları ilgili kurum müdürlerine verdi, destek ve takipçisi olacağını söyledi. Sayın vekilimi her aradığımda ilçe sorunları noktasında samimiyet ve çözüm üretme noktasında bizlere büyük destek oluyor var olsun.

Bu projede bizlere büyük destek olan 28. Dönem Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı vekilime, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Salih Bayram’a, d İkizdere İl Genel Meclis üyemiz Ahmet Aksu’ya ilgili kurum Amirlerine, İkizdere fen işleri ekiplerime ve dahi ilçe menfaati adına gayret gösteren herkes ilçem adına teşekkür ediyorum. Bu her üç çalışmayı Cumhur ittifakının ilçede uyumlu çalışması İlçe menfaatlerini ön planda tutması ve halka hizmet noktasında hedeflere beraber yürümesi açısından çok önemsiyoruz” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.