betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

İKİZDEREDE ÇOCUKLAR BAYRAM DA KOLTUĞU KAPTI

İKİZDEREDE ÇOCUKLAR BAYRAM DA KOLTUĞU KAPTI 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINDA KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYİ ÇOCUKLAR İDARE ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yıldönümü dolayısıyla öğrenciler..

İKİZDEREDE ÇOCUKLAR BAYRAM DA KOLTUĞU KAPTI
Son Güncelleme: Bu Haber 212 views Whatsapp

İKİZDEREDE ÇOCUKLAR BAYRAM DA KOLTUĞU KAPTI

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINDA KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYİ ÇOCUKLAR İDARE ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yıldönümü dolayısıyla öğrenciler İkizdere Kaymakamı ile Belediye Başkanının koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103.yıldönümü dolayısıyla İkizdere merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ve Okul Müdürü Uğur Surer ile birlikte Kaymakamlık görevlerinde başarı diledi. Makamında Kaymakam Mustafa Salih Bayram’ı ziyaret ettiler. Bayram dolayısıyla Kaymakam Mustafa Salih Bayram makam koltuğuna çocukları oturtarak yapabilecekleri işlerden bahsetti.

Belediyede çocuklara emanet

Bayram dolayısıyla İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’de makamını öğrencilere bırakarak ilçenin çözüm bekleyen konuları için bilgi alışverişinde bulundular. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ziyaret hakkında yaptığı açıklamasında’ ’ Herşey onlar için. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında İkizdere Fazliye- Hüseyin Turanlı çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Azzenaz Saroğlu, Utku Bekiroğlu, Fatih Kılıç, Göktuğ Kaplan ve değerli öğretmenleri ziyaretimize geldiler. Gençlerimizle çok keyifli zaman geçirdik ilçemizin gelişimi, bölgemiz ve hayatın genel akışı üzerine sohbet ettik. Gençlerimize ilçemize, ülkemize sahip çıkmaları, geleceğin onların olduğunu ve bütün çabanın onların gelecekleri için olduğunun telkininde bulunduk.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tebrik ediyorum’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.