İKİZDERE YÜRÜYÜŞ YOLUNA KAVUŞUYOR

İKİZDERE YÜRÜYÜŞ YOLUNA KAVUŞUYOR SEÇİM İÇİN DEĞİL İKİZDERE İÇİN ÇALIŞAN MHP’Lİ BAŞKAN HAKAN KARAGÖZ’’ İLÇEDE YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-31 Mart yerel seçiminde yeniden Belediye Başkanlığı için aday..

İKİZDERE YÜRÜYÜŞ YOLUNA KAVUŞUYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 95 views Whatsapp

İKİZDERE YÜRÜYÜŞ YOLUNA KAVUŞUYOR

SEÇİM İÇİN DEĞİL İKİZDERE İÇİN ÇALIŞAN MHP’Lİ BAŞKAN HAKAN KARAGÖZ’’ İLÇEDE YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-31 Mart yerel seçiminde yeniden Belediye Başkanlığı için aday olan MHP’li Başkan Hakan Karagöz ilçe merkezinde başlatılan yürüyüş yolu çalışmalarını anlattı.: https://gazete53.com/ikizdere-yuruyus-yoluna-kavusuyor/

Belediye çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ ’ilçede yapılacak çok işimiz var. Başlattığımız hizmetleri tamamlamak ve devamını yapmak için bir dönem daha seçmenlerimden izin istiyorum. Önümüz Seçim diye durmadık üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz. İkizdere girişi yaya yolu çok dardı iki kişi yan yana yürüyemiyordu çalışma programımıza alıp imalata başladık. Yaklaşık 2500 metrelik yürüyüş yolu programladık. Çalışmamız devam ediyor. Aydınlatma direkleri için İhalemizi yaptık, Ahşap korkuluklar atölyemizde imal ediliyor, genişletme İnşaatımız devam ediyor yakın zamanda bitecek İnşallah. Proje bittiğinde İlçemizin girişi ışıl ışıl olacak ve insanlarımız, çocuklarımız konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayacak. Yaptıklarımız, aklımızdakilerin ve İkizdere’nin potansiyelinin daha % 10’ u bile değil bu minvalde ilçemiz için üretmeye çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz.’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş