betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

İDAK’TAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İDAK’TAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İDAK Ekibi (İkizdere Arama Kurtarma) Kaymakamlık görevine bir süre önce atanan Kaymakam Ali Özdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.: https://gazete53.com/idaktan-kaymakam…i-olsun-ziyareti/ İlçede doğal afetlerde eksikliği çok..

İDAK’TAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Son Güncelleme: Bu Haber 129 views Whatsapp

İDAK’TAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İDAK Ekibi (İkizdere Arama Kurtarma) Kaymakamlık görevine bir süre önce atanan Kaymakam Ali Özdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.: https://gazete53.com/idaktan-kaymakam…i-olsun-ziyareti/

İlçede doğal afetlerde eksikliği çok hissedilen arama kurtarma ekibi 2017 yılında dönemin Kaymakamı Halil İbrahim Kazar tarafından hayırsever iş adamlarının yardımlarıyla kurulmuştu. Kurulduğu günden bu yana Rize bölgesinde olduğu gibi birçok kaza ve afet yerine ilk koşan kurtarıcı ekiplerden birisi olan İDAK 6 Şubat Depreminde de Nurdağı başta olmak üzere bölgede yaptıkları arama kurtarma çalışmalarında birçok insanı deprem enkazından canlı kurtarmıştı. Bu yararlı çalışmalarından dolayı Valilik ve Cumhurbaşkanlığı tarafından plaketle ödüllendirilen İDAK ekibi tam kadro olarak ilçeye yeni atanan Kaymakam Ali Özdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Ali Özdaş ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini ileten İDAK ekibiyle istişarelerde bulunuldu. Ziyarette, afet ve acil durum yönetimi ve çalışmaları konusunda ihtiyaçları ve sıkıntıları üzerinde duruldu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.