Gökhan can Boşnakoğlu Karadeniz’in en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne layık görüldü.

En iyi çıkış yapan Karadeniz Sanatçısı Çayeli’nden Rize’nin Çayeli ilçesinden Seslidere köyünden olan Gökhan can Boşnakoğlu Karadeniz’in en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne layık görüldü. Gökhan can Bozanoğlu’nun müzik kariyeri,İlk..

Gökhan can Boşnakoğlu Karadeniz’in en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne layık görüldü.
Son Güncelleme: Bu Haber 85 views Whatsapp

En iyi çıkış yapan Karadeniz Sanatçısı Çayeli’nden

Rize’nin Çayeli ilçesinden Seslidere köyünden olan Gökhan can Boşnakoğlu Karadeniz’in en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne layık görüldü.

Gökhan can Bozanoğlu’nun müzik kariyeri,İlk albümü olan “Yağmurla Gelenler”, Selçuk Balcı ile yaptığı düetle başladı
Rizenin ve Çayeli’nin sevilen seslerinden biri olan Boşnakoğlu Hemşin Çiçeği teklisi ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşarak çıkışını sürdürdü. Çalışmalarında isminden söz ettiren Gökhan can “Kim Olmuş Sevdalıktan” gibi eserilenleriyle gün yüzüne çıkarak sanat hayatında başarılara imza atmaya devam ediyor https://gazete53.com/gokhan-can-bosna…ne-layik-goruldu/ ‎

Son dönemde, Türkiye’nin önde gelen organizasyonlarından biri olan İstanbul Mavi Medya tarafından düzenlenen 3. Gold Fame Prestige Awards’ta Karadeniz’in en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne layık görüldü.

Boşnakoğlu, ödül sonrası yaptığı açıklamada, aldığı ödül için ekibine ve kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca, müzik kariyerinde yeni projeler üzerinde çalıştığını ve yakın zamanda hayranlarıyla buluşacak yeni bir teklisi olduğunuzda sözlerine ekleyerek vurguladı.

Haber İsa Sarı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş