betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

ERZİNCAN KARADENİZİ KISKANDI

ERZİNCAN KARADENİZİ KISKANDI AKP MİLLETVEKİLİNE SESLENEN ERZİNCANLILAR’’ SN. KARAMAN TÜNEL İÇİN KARADENİZLİ Mİ OLMAMIZ LAZIM’’ İSMET KÖSOĞLU ERZİNCAN-Erzincan Ajansının haberinde, Erzincan-Sivas karayolundaki Sakaltutan ve Kızıldağ geçitleri ile Erzincan -Gümüşhane karayolundaki..

ERZİNCAN KARADENİZİ KISKANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 81 views Whatsapp

ERZİNCAN KARADENİZİ KISKANDI

AKP MİLLETVEKİLİNE SESLENEN ERZİNCANLILAR’’ SN. KARAMAN TÜNEL İÇİN KARADENİZLİ Mİ OLMAMIZ LAZIM’’

İSMET KÖSOĞLU

ERZİNCAN-Erzincan Ajansının haberinde, Erzincan-Sivas karayolundaki Sakaltutan ve Kızıldağ geçitleri ile Erzincan -Gümüşhane karayolundaki Pöske Dağı geçitleri özellikle kış aylarında ulaşımı olumsuz etkilerken, sürücülerin korkulu rüyası olan bu geçitlere tünel yapılmaması Erzincanlıların halkının tepkisine sebep oluyor.

Erzincan- Sivas karayolundaki Sakaltutan ve Kızıldağ geçitleri ile Erzincan- Gümüşhane karayolundaki Pöske Dağı geçitlerinin bilhassa kış aylarında ulaşımı olumsuz etkilerken, sürücülerin korkulu rüyasının tünel yapılarak giderilmesi isteniyor. Ülke genelinde bu tür geçitlere tüneller yapılırken, özellikle Erzincan -Trabzon güzergahında, Gümüşhan Trabzon arasındaki onlarca tünel, ulaşımda kolaylık sağlıyor.

Erzincan AKP milletvekiline ‘’Tünel için Karadenizlimi olalım’’

Erzincan’ın bu konuda ihmal edildiğini dile getiren vatandaşlar AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’a seslenerek iki dönemdir Erzincan Milletvekilliği yapan Karaman’ın Sakaltutan- Kızıldağ ve Pöske dağlarına tünel yapılması için yıllardır neden girişimde bulunmadığını soruyor. AKP iktidarında yapılan tünellere dikkat çeken Erzincanlılar “Ülkenin birçok bölgesinde yapılan tünelleri görüyoruz, özellikle Erzincan’dan Trabzon’a giderken Gümüşhane Trabzon arasındaki tünelleri görünce hayretler içinde kalıyoruz, demek ki istenince oluyor, bu tüneller Erzincan’a bağlı karayollarında neden yapılmıyor, Doğu illerini Batıya bağlayan önemli karayolundaki Sakaltutan ve Kızıldağ ile, Erzincan’ı Karadeniz’e bağlayan karayolundaki Pöske dağına tünel istiyoruz. Gidip Gümüşhane’deki tünelleri görün, tünel için bizim de mi Karadenizli olmamız lazım, sonra da ‘Sahipsiz Erzincan’ deyimine tepki göstermeyin” diyorlar. Erzincan Ajansının haberi bölgede büyük ilgi çekti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.