betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

Erdoğan, Rize İl Başkanını atar mı

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle Erdoğan, Rize İl Başkanını atar mı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu baba ocağında geçirmek için Rize’deydi. Genel Başkan olarak bu ziyarette..

Erdoğan, Rize İl Başkanını atar mı
Son Güncelleme: Bu Haber 121 views Whatsapp

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

Erdoğan, Rize İl Başkanını atar mı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu baba ocağında geçirmek için Rize’deydi.

Genel Başkan olarak bu ziyarette uzun süredir vekaleten yürütülen partisinin Rize İl Başkanlığına atama yapması bekleniyor ama kimi atayacak merak ediliyor. Aday olarak AKP camiasının kamuoyunda bazı isimler konuşuluyor.

31 Mart yerel Seçim sonrası istifa eden eski Milletvekili ve İl Başkanı Hikmet Ayar’ın başarısı tartışılırken yerine atanacak ismin Rize’de sevilen ve saygı duyulan isimlerden olması isteniyor.

İktidar partisi Başkanlığına atanacak kimsenin vatandaşa tepeden bakmaması, Rize’yi bilen ve herkese yardımcı olabilecek birisi olması bekleniyor.

———

Mecliste Boksör var

TBMM’nde bir boksör olduğunu yeni gördük.

Mecliste kürsü konuşmasından inen bir Milletvekiline tekme tokat yapılan saldırıyı tasvip etmiyorum. Dayak yiyen vekilin partisi hiç haz etmediğim bölücülerin temsilcisi olan partidir ama dövme ayrı bir konu.

Kürsüden inen Milletvekilline önce tekme sonra müthiş kroşeler çakanın eski atanmış Bakan olduğunu görmekten memnun olmadım desem yalan olur. Bu atanmışı Bakan iken Ovit Yolunu yapmamasından dolayı tanırdım.

Dayak yiyen vekil meclis kürsüsünden HIRSIZ var diye bağırmış.

Yarası olan gocunur demiş atalarımız.

————

Telefona çıkmayan Milletvekili

Ankara’dan bir dostum aradı,

Daha önce bir ilçe Belediye Başkanı iken kendisine abi diyen vekilin şimdi telefonla aramasına rağmen cevap vermediğinden yakındı.

İnsanları bazen makamlar değiştiriyor. Belediye Başkanlığı koltuğu küçük iken muhatap olurlar zira ilçeden kaçacak halleri yok. Vekil olunca koltuk rahat geldiği için senin telefonunu açmaya zahmet etmiyorsa zafiyet kaybı vardır.

————-

Sokak köpekleri hakkında

Mecliste görüşülen sokak köpekleri ne olsun konusunda tereddütler var.

Çözüm için her kafadan bir ses çıkıyor.

Köpeklerin saldırısıyla hayatlarına kaybeden aileler, yaralananlar canları gittiği için haklı olarak kesin çözüm isterken, hayvansever olanlar yok olmaz diyerek başka çözüm yolları ileri sürüyor.

Barınak yapılmalı ama imkanlar var mı?

Bölgemizde tek hayvan barınağı olarak İkizdere Belediyesinin himayesindeki köpek barınağı parmakla gösterilecek bir işletmedir.

Doğu Karadeniz Bölgesi için söylersem, her belediye İkizdere’den örnek alınarak kendi ilçesinde bir barınak yapabilir ve yapmalı. Sokak hayvanları burada tedavileri yapılarak kontrol altında tutulabilir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.