Değerli hemşehrilerimiz,

Değerli hemşehrilerimiz, Kurban Bayramı, karne tatili ve yaz tatilinin aynı döneme denk gelmesi sebebiyle vatandaşlarımızın yoğun seyahat edeceği bir dönemle karşı karşıyayız. Öncelikle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, karnelerini..

Değerli hemşehrilerimiz,
Son Güncelleme: Bu Haber 76 views Whatsapp

Değerli hemşehrilerimiz,

Kurban Bayramı, karne tatili ve yaz tatilinin aynı döneme denk gelmesi sebebiyle vatandaşlarımızın yoğun seyahat edeceği bir dönemle karşı karşıyayız. Öncelikle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, karnelerini alan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum.

Bu yoğunluk nedeniyle ekstra tedbirler almamız gerekecek. Türkiye genelinde olduğu gibi biz de şehrimizde emniyet, jandarma ve sahil güvenlik teşkilatlarımızla alınacak tedbirleri değerlendirdik. Vatandaşlarımızın bayram ve tatil sürecini sorunsuz geçirmeleri için gerekli güvenlik ve trafik önlemlerini tamamladık. Emniyet ve jandarma teşkilatlarımızın trafik birimleri dışında diğer personelini de takviye olarak trafik birimlerinde görevlendireceğiz. Yaya ve motorize ekiplerle, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde gözle görülür tedbirler alacağız.

Meteoroloji, son iki gün dahil olmak üzere cumartesiye kadar ciddi bir aşırı sıcak uyarısında bulundu. Cuma günü ilimizde sıcaklık 30 derecenin üzerine çıkacak. Bu aşırı sıcak, özellikle trafikte araç kullanırken dikkat dağınıklığına ve bunalıma yol açabilir. Hemşehrilerimizin sıcaklığa dikkat etmelerini, seyahat zamanlamalarını bu durumu göz önüne alarak planlamalarını rica ediyorum. Seyahat planlarını son güne bırakmamalarını tavsiye ediyorum.

Bu tedbirler Türkiye genelinde alınacak ve Sayın İçişleri Bakanımız bu konuyla ilgili bir açıklama yapacak. Tüm vatandaşlarımızın bu açıklamayı takip etmelerini ve seyahat planlarını buna göre ayarlamalarını öneriyorum. Kurban Bayramı’na dair kurban yerlerinin düzenlenmesi, atıkların bertaraf edilmesi, bayram namazı saatlerindeki tedbirler gibi birçok konuda detaylı hazırlıklar yapıldı. Biz bugün güvenlik, trafik ve asayiş tedbirlerini değerlendirdik.

Kurban Bayramı’nda yaylalarımız ve turistik bölgelerimizde yoğunluk olacağını öngörüyoruz. Jandarma bölgelerinde gerekli tedbirleri alıyoruz. Havanın ısınmasıyla sahillerin kullanımının artacağını düşünüyoruz. Sahil Güvenlik Komutanlığı ile sahil ve plaj alanlarında tedbirlerimizi gözden geçiriyoruz. Havalimanımız ve otogarlar da yoğun olacak. Bu alanlarda da gerekli tedbirler gözden geçirildi.

Kurban Bayramı’nda hemşehrilerimizin sorunsuz, huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için elimizden gelen tedbirleri alıyoruz. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, seyahatlerinin kazasız geçmesini temenni ediyorum. Trafik kurallarına, emniyet kemerine ve hız sınırlarına uymalarını rica ediyorum. Acele etmeyip kurallara uyarak seyahat etmeleri önemli. Sayın Bakanımızın yapacağı açıklamayı takip ederek seyahat planlarını buna göre yapmalarını öneriyorum.

Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, Sahil Güvenlik Komutanımız ve tüm personelimizle bayramda vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bayram geçirmeleri için çalışıyor olacağız. Teşekkür ediyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş