CUMHURBAŞKANININ AÇTIĞI GÜNEYCE TÜNELİ DÖKÜLÜYOR

CUMHURBAŞKANININ AÇTIĞI GÜNEYCE TÜNELİ DÖKÜLÜYOR İYİDERE-ERZURUM KARAYOLU ÜZERİNDEKİ GÜNEYCE TÜNELİNİN KAPLAMALARI NİYE DÜŞÜYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İyidere-Erzurum karayolu üzerinde yapılan ve Ovit Tünelinden sonraki ikinci uzun tünel olan 3.920 metre uzunluğundaki..

CUMHURBAŞKANININ AÇTIĞI GÜNEYCE TÜNELİ DÖKÜLÜYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 130 views Whatsapp

CUMHURBAŞKANININ AÇTIĞI GÜNEYCE TÜNELİ DÖKÜLÜYOR

İYİDERE-ERZURUM KARAYOLU ÜZERİNDEKİ GÜNEYCE TÜNELİNİN KAPLAMALARI NİYE DÜŞÜYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İyidere-Erzurum karayolu üzerinde yapılan ve Ovit Tünelinden sonraki ikinci uzun tünel olan 3.920 metre uzunluğundaki Güneyce Tünelinin giriş ve çıkış ağızlarında yapılan taş kaplamalar dökülmeye başladı. Kaplamaların dökülmesine vatandaşlar tepki gösteriyor. https://gazete53.com/cumhurbaskaninin…tuneli-dokuluyor/ ‎

Rize-Erzurum karayolunda İkizdere Güneyce köyünde yapılarak 3 Eylül 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından törenle araç geçişine açılan 3.920 metre uzunluğundaki Güneyce tünelinde Ayvalık köyü yakınındaki tünel girişindeki kaplamaların sökülerek düşmeye başladığı görüldü. Tünel giriş ve çıkış ağızlarında taş kaplama yapıldı. Yapılan kaplama taşları yapıştırmak için az çimento kullanıldığını iddia eden yoldan geçen vatandaşlar ‘’yazık günahtır. Bu Tüneli Cumhurbaşkanı 3 Eylül 2021 tarihinde törenle trafiğe açmıştı. Daha önce giriş ağzında yapılan taş kaplamalar kısa sürede dökülmüştü. Şimdi fotoğrafta gözüken kaplamaların sökülerek dökülmesi her geçen gün artarak devam ediyor. Bu yapıştırılan malzemeler kar, buz, yağmur ve güneşten kopmaya başlıyor. Bunu yapanlar kendi evlerinde de böyle hatalı eksik iş yapar mı? Devletin parasına yazıktır. Bu parayı biz ödüyoruz. Bunu yapanlardan hesap sorulmasını istiyoruz. Sakat iş yapan ve sorumlular hesabını vermeli’ dediler.

İyidere’den Erzurum’a kadar 2×2 şeritli yol olacak

Bu kapsamda, Rize’yi Erzurum’a bağlayan tek yol standardındaki güzergâhın Karadeniz Sahil Yolu İyidere mevkiinden İkizdere ilçesi çıkışına kadar uzanan kesimi, 37,9 kilometre uzunluğunda, 2×2 şeritli, bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol olarak projelendirilmiş. İyidere Lojistik Liman ve merkezin çalışması için bu yolun bir an önce tamamlanması konusunda Erzurum tarafındaki KIRIK ve DALLIKAVAK Tünellerinin de trafiğe açılması gerekir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş