ÇAYIMİZ GÜRCÜ ÇAYI OLMA YOLUNDA

Bayram Arif Turan: Sayın Tarım Bakanına açık mektup. Bu memleketteki tarımın patronu, 20 küsur katlı bakanlık binasının yetkilisi olarak sizlere sesleniyorum ,Sayın bakan.https://gazete53.com/cayimiz-gurcu-cayi-olma-yolunda/ ‎ Bakan bey, kurt kışı öyle veya böyle..

ÇAYIMİZ GÜRCÜ ÇAYI OLMA YOLUNDA
Son Güncelleme: Bu Haber 102 views Whatsapp

Bayram Arif Turan: Sayın Tarım Bakanına açık mektup.

Bu memleketteki tarımın patronu, 20 küsur katlı bakanlık binasının yetkilisi olarak sizlere sesleniyorum ,Sayın bakan.https://gazete53.com/cayimiz-gurcu-cayi-olma-yolunda/ ‎
Bakan bey, kurt kışı öyle veya böyle geçirir ama yediği ayazı unutmadığını umarım duymuşsunuzdur?
Bakan bey, Siz büyük müthiş iş başardınız, koca dağı fare doğurttuğunuz helal prova size..
Bakan bey, Nerden bileceksin ki, Sanayiciler kampanya açılırken bu bölgede Yaş çay taban fiyatını 19 TL den açtığını, siz taban fiati 17 TL belirlemenizdeki kıstas ve amacınız neydi? Neye kime hizmet ediyorsunuz.
Bakan bey, siz ne sanayiciden ne üreticiden veya temsilcilerinden fikir almadan maliyet hesabını kim sordunuz, neyi baz alarak alaylı bir şekilde yazılı fiat açıkladınız.
Bakan bey, Sakın enflasyonla mücadele ediyoruz telaffuz dahi etmeyiniz, sizin hesabınız TÜİK hesaplarınızda altüst etti.
Bakan bey, sizin bu bölge insani veya üreticileriyle geçmişte bir gareziniz mi var?

VE EN ÖNEMLİSİ AYIPTIR AYIP.

Sayın Bakan, Tamam anladık Çay üreticisini, Çay müstahsilini yok mu görüyorsun veya , af büyürün okurlarım sinek mi?
Sayın bakan, Açıklamış olduğunuz Çay fiyatını düşük tutmanız veya bu Fiati makul görmenizi her ne olursa olsun bu bölge insanını kabul görülebilirdi de lakin, taban Fiat açıklamasını sosyal mercilerden yazılı olarak açıklamanız, bu bölge insanını yok hükmünde görmeniz kabul edilir değildir? 210 bin aile yaklaşık bir buçuk milyon insan, bunu kendilerine hakaret olarak göreceğini bile bilemi bu bölge insanını kaleye almadan yazılı Fiat açıkladınız.
Sayın Bakan, Bir çok sanayici açıkladığınız taban Fiat üzerinde artı destekleme beklerken, bölge ziraat odaları yirmi ile otuz TL arasında rakam açıklarken, üretici geçen yıl mağdur edildik bu yıl kayıplarımızı devletimiz bakanımız telafi edilecek düşünürken, koca dağı fare doğurtmanızdaki amaç ÇAYİMİZ GÜRCÜ CAYİ OLMA YOLUNDA Çay tarihinde görülmemiş gibi, alay edercesine Ankara’dan yirmi küsur katlı bakanlık binasından yazılı seklide açıklamanız, bu bölgeye sivil toplum örgütlerine üreticilere kendi partine partililerine seçmenine ve muhalif siyasi partilere hakaret değil mi?Bakan, bu ayıbı bilirsen sana yeter, Hiç kimse toprağına devletine misakı sınırlara bağlı bu bölge insanını yok göremez görmemeli.
Sayın Bakan ,siyaset halk için halkın güvenliği sağlığı ve ihtiyaçlarını karşılamak için yapılır.
Bu bölge üreticisi kuş geçmez, insan gezemeyeceği kayalıkları yamaçları Çay bahçeleri yaparak ,hem milli ekonomiye katkı, hemde bu bölgedeki göçü önlemek için yırtınıp dururken, yağmurda çamurda bahçelerinde ki mahsulünü toplayıp geçinirken, bu Fiat politikasıyla bu bölge insanını göcemi zorlamak istiyorsun, Sayın yirmi küsur katlı bakanlık binasının patronu.
Sayın bakan, bir ara formül yaratıp üreticinin gelir kayıp ini gidermemelisin.
Sayın bakan, en kısa zamanda bu bölgeye gelmeli çay bahçelerini görmeli, bu bölge insanından özür dilemelisin.
Sayın bakan, bu bölge insanını yok hükmünde görüp yazılı açıklama ile Fiat belirliyorsunuz da, bu kutsal topraklara bağı olan devlet büyüklerimizi de aynı şekilde, yok hükmünde mi görüyorsunuz.
Sakın ola musluklar Mehmet ŞİMŞEK in elindedir deyip, bu işten sivrilamazsin,Bu bölge insanını yok görüp Fiat açıklamanı yazılı yapman asla kabul edilir değildir.
Bölge Üreticilerimiz sakın ola gözümüzün nuru ilimizin markası Çaykur kurumunu eylem ve söylemlerle yıpratmayınız. Bakanın tarihte görülmemiş şekilde yazılı şekilde fiat açıklamasından, Amaç üç aşağı beş yukarı anlaşılmıştır. Çayımız Gürcü cayi durumuna düşürme yolu başlamıştır. SEVGİLERİMLE

Bayram Arif Turan:

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş