betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

BÜYÜKLERDE BEŞER GOL

BÜYÜKLERDE BEŞER GOL GÖZLEM NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor İstanbul deplasmanından farklı mağlup olarak geri döndü. Oynadığı iki büyük takımdan Fenerbahçe ve Galatasaray’dan Beşer gol yenildi. Hem iç sahada hem dış..

BÜYÜKLERDE BEŞER GOL
Son Güncelleme: Bu Haber 74 views Whatsapp

BÜYÜKLERDE BEŞER GOL GÖZLEM NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor İstanbul deplasmanından farklı mağlup olarak geri döndü.

Oynadığı iki büyük takımdan Fenerbahçe ve Galatasaray’dan Beşer gol yenildi. Hem iç sahada hem dış sahada olmak üzere.

Fenerbahçe maçında yenilen beş golde den sonra Rize kalesi el değiştirdi yeni kaleciyle deplasmana çıkan Rize aynı tarifeyle geri döndü. Gökhan beş gol yerken ardından Bodrum kalesini korumak için takımdan ayrılı. Karşılıklı anlaşarak takımdan ayrıldı

Rize spor ilk dakikalarda yediği golden sonra bana göre gardı düşmüş oldu. Oynadığı futbolda akıllara yatacak herhangi bir enstantanesi yoktu. Pozisyon üretemedi.

Kendi sahasında oynadığı iki maçta Altı gol yerken gol atmadı. Rakip fileleri sarsamadı. Gol atmak demek puan almaya daha yakınsın demek oluyor.

Pozisyonlara baktığın zaman Rize savunması zayıf kaldı sanki birbirlerinden uzak oynuyormuş gibi görüntü izledim Beşli savunmada Rizespor ve kalabalık bir savunma görüntüsü varken Galatasaray rahat gelip golünü veya gollerini atıyordu.

Çaykur Rizespor çarçabuk toparlanması gerekir diye düşünüyorum. Zaman çabuk geçiyor. Altlarda demir attın mı çıkması zor olur.

Bu hafta kendi sahasında Samsun sporu ağırlayacak olan Rize spor bu maçtan fire vermeden ayrılırsa hem puan hemde güven kazanır. Temennimizde budur. Henüz yolun başındayız oradan süratli ayrılıp km kaydetmek düşüncesindeyim

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.