betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

   BOĞAZ MAHALLESİNDE YAYALAR İÇİN TRAFİK ÇİZGİSİ

/MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ BOĞAZ MAHALLESİNDE YAYALAR İÇİN TRAFİK ÇİZGİSİ İSMET KÖSOĞLU /https://gazete53.com/bogaz-mahallesin…n-trafik-cizgisi Rize merkez Boğaz Mahallesinde yapılan yaya yolu çizgileri memnunlukla karşılandı. Muhtar Mehmet Bakır ‘‘güzel çalışma için Rize Belediyesine..

   BOĞAZ MAHALLESİNDE YAYALAR İÇİN TRAFİK ÇİZGİSİ
Son Güncelleme: Bu Haber 161 views Whatsapp

/MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

BOĞAZ MAHALLESİNDE YAYALAR İÇİN TRAFİK ÇİZGİSİ

İSMET KÖSOĞLU /https://gazete53.com/bogaz-mahallesin…n-trafik-cizgisi

Rize merkez Boğaz Mahallesinde yapılan yaya yolu çizgileri memnunlukla karşılandı. Muhtar Mehmet Bakır ‘‘güzel çalışma için Rize Belediyesine çalışanlarına teşekkür ederim’’ dedi.

Muhtar Mehmet Ba öğrenci ve yayalar için çizilen yol işaretinin sürücüler içinde uyarıcı olduğunu belirterek’ ’güzel çalışma için Belediyemize öncelikle Başkanımız Rahmi Metin ve çalışanlarına teşekkür ederim’’ dedi. Yaya yolu için çizilen çizgiler hakkında öğrenci velileri de memnunluklarını belirterek’’ Öğrenci velisi olarak okul yolu olmasından dolayı oradan geçerken kural dinlemez bilinçsiz araç sürücülerinden dolayı yolun karşısına geçene kadar akla karayı seçiyorduk öğrencimle birlikte çok zorluklar yaşıyorduk Tam yerinde bir dokunuş oldu Muhtarım Allah razı olsun sizden ve belediyemizhttps://gazete53.com/bogaz-mahallesin…n-trafik-cizgisi/den’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.