betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

“ALT YAPI, DRENAJ VE DOLGU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

BOZKALE’DE 300 DÖNÜMLÜK YENİ ALAN OLUŞTURULUYOR Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize şehir merkezinin doğu girişinde bulunan Bozkale mahallesi sahil kıg Başkan Metin beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel..

“ALT YAPI, DRENAJ VE DOLGU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Son Güncelleme: Bu Haber 119 views Whatsapp

BOZKALE’DE 300 DÖNÜMLÜK YENİ ALAN OLUŞTURULUYOR
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize şehir merkezinin doğu girişinde bulunan Bozkale mahallesi sahil kıg
Başkan Metin beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ile birlikte Bozkale mahallesi sahilinde devam tahkimat ve DSİ çalışmalarını inceledi.Gündoüğdu
“ŞEHRİN İHTİYACINA CEVAP VERECEK 300 DÖNÜMLÜK YENİ ALAN”
Başkan Metin yaptığı açıklamada, “Dere ağzında 5’e 5 yüksekliğinde ve genişliğinde bir kesitle alanın drenajı sağlanmış oluyor. Bununla beraber Bozkale’de yaklaşık 300 dönümden fazla bir alanı doldurmuş olacağız. İleriki zamanlarda Rize’de özellikle hal binası gibi, su ürünleri ve balık hali gibi alanların ve yine Rize’nin ihtiyacı olan başka sektörlere de o alanda yer verip bir nevi şehrin içerini rahatlatmış olacağız”
“ALT YAPI, DRENAJ VE DOLGU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
“DSİ çalışması ve hemen onun 200 metre ötesinde derenin denize ulaşması için bir kanal çalışması daha yapılacak. Bunlar bitince üzerindeki alanın tahkimatla beraber dolgusu bir taraftan başlamış ve devam edecek. Rize’nin içerisindeki bazı sektörlerin ciddi anlamda şehrin trafiğini aksattığından dolayı bunları şehrin kenarlarına taşıma anlamında önemli projeler.” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.