betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

AFGANİSTAN’DA TÜRKLÜK, KİTABI ÇIKTI

AFGANİSTAN’DA TÜRKLÜK, KİTABI ÇIKTI İSMET KÖSOĞLU Afganistan’da yoklukla mücadele ederek hayata tutunmaya çalışan soydaşlarıma Türkiye’den yapılan yardımları anlatan Afganistan’da Türklük adlı kitabı Erhan Öztunç kaleme aldı. KYDD yayını olarak çıkan..

AFGANİSTAN’DA TÜRKLÜK, KİTABI ÇIKTI
Son Güncelleme: Bu Haber 225 views Whatsapp

AFGANİSTAN’DA TÜRKLÜK, KİTABI ÇIKTI

İSMET KÖSOĞLU

Afganistan’da yoklukla mücadele ederek hayata tutunmaya çalışan soydaşlarıma Türkiye’den yapılan yardımları anlatan Afganistan’da Türklük adlı kitabı Erhan Öztunç kaleme aldı.

KYDD yayını olarak çıkan kitapta Erhan Öztunç’un Neden Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği, Alper Çınar Üçer’in Pir-i Türkistan Ahmed Yesevi, Asım Çelik’in Turan Sevdamız, Bozkurt Yaşar Öztürk’ün Bölüşürsek Tok oluruz, bölünürsek yok oluruz, Dr. Metin Külünk’ün Türklük Sevdamız, Doç.Dr. Ömer Kul’un Tarihi süreçte Afganistan ve Türk soylu haklarının güncel durumu konulu yazıları kitaba ayrı bir önem kazandırdı. Kitapta yapılan yardımlar ve Türk basınında çıkan haberlerin kupürlerine de yer verildi. Afganistan’da yiyecek yanında sağlıklı içme suyu için su kuyusu açmaya halen ihtiyaç olduğu ayrıca belirtildi.

İstanbul Bilgeoğuz Yayınlarında basılan 130 sahifelik kitabı Yayına Erhan Öztünç hazırlarken, kapak tasarımını Ercan Portakal, Mizanpajını Mehmet İlhan Kaya yaptı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.