betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

Abla,Kardeş bölümlerinde 1. ve 2. oldular

HABER: NECO YARICI Rize Recep Tayip Üniversitesi RTÜ Ardeşen Meslek Yüksek Okulu 2022 / 2023 akademik yılı derecelerinde Turizim ve seyahay hizmetleri bölümünde 1.Dursun Ali Tekin ve 2.Ablası Gönül Kalay..

Abla,Kardeş bölümlerinde 1. ve 2. oldular
Son Güncelleme: Bu Haber 178 views Whatsapp

HABER: NECO YARICI
Rize Recep Tayip Üniversitesi RTÜ Ardeşen Meslek Yüksek Okulu 2022 / 2023 akademik yılı derecelerinde Turizim ve seyahay hizmetleri bölümünde 1.Dursun Ali Tekin ve 2.Ablası Gönül Kalay oldular
Rize Recep Tayip Üniversitesi RTÜ Ardeşen Meslek Yüksek Okulu 2022 / 2023 akademik yılı birincisi olan Dursun Ali Tekin ayrıca müzisyenlik yapmakta.Tekin mezuniyet töreni belge taktim sonunda yaptığı açıklamada;Değerli Hocalarım ,büyüklerim ve kıymetli arkadaşlarım, hepiniz mezuniyet günümüze hoş geldiniz.
Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor.Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz.
Bizleri en iyi şekilde yetiştiren, her alanda bize rehber olan hocalarımıza ve her anımızda yanımızda olan ailelerimize bir kez de sizlerin önünde teşekkürü bir borç biliyorum.
Sevgili Arkadaşlarım, Herkesin bir hedefi olmalı. Hayatımızın sonunda nerede olacağımızı bilmek istiyorsak, nereye gittiğimizi bilmek zorundayız. Bu nedenle kendimize doğru hedefler belirlemeliyiz. Hedefe ulaşmada bize yolumuzu, aldığımız eğitim, irademiz, azim ve kararlılığımız gösterecektir.
“Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefaletle terk eder’ sözünde de vurguladığı gibi milletimizin şanlı ve yüksek bir topluluk halinde yaşaması için biz gençlere büyük görevler düştüğünün bilincindeyim. Türk milleti olarak şu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan ulusal değerlerimize sahip çıkacağımıza, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu koruyup, bu bilinci gelecek kuşaklara aktaracağımıza yürekten inanıyorum. Ve inanıyorum ki, Türk ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde girecektir. Ve bizim başarılarımız ülkemizin başarıları olacaktır.
Değerli büyüklerim, sevgili arkadaşlar, Bu duygu ve düşüncelerle arkadaşlarımın mezuniyet coşkusunu paylaşıyor, bize emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyor, arkadaşlarımızın gelecek yaşamlarında mutlu ve başarılı olmalarını diliyorum.
Hayat sizin hayatınız olduğuna göre geleceğinizi düşünmek, gerekli tedbirleri almak, sorunlarınıza çözüm aramakta aslında öncelikle size düşüyor. Buyurun yol o kadar çok ki. Hangisinden gideceğiniz, o yolda nelerle karşılaşacağınız, nasıl bir yaşam süreceğiniz ve yolun sonunu nasıl getireceğiniz hepsi size bağlı. Seçin.. İşsiz sokakta dolaşmakta, bir yerde işçi olmakta, memur olmakta, teknisyen olmakta, mühendis olmakta, öğretmen olmakta, zengin olmakta, yoksul olmakta, mutlu bir yaşam sürmekte, per perişan yaşamakta, iyi bir aile kurmakta, zirvede olmakta, çukurda olmakta, itibar görmekte, itilip kakılmakta. Evet ya da hayır, bu yol veya o yol. Bu arkadaş veya o arkadaş. Bu tercih veya o tercih Seçin. Artık düşünmeyi, seçmeyi, ayırt etmeyi öğrenmelisiniz dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.