betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

4-6 YAŞ KUR-AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ

4-6 YAŞ KUR-AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Müftülüğü merkez 4-6 yaş Kur-an Kursunda eğitim gören minik öğrencilerin yılsonu programına yoğun ilgi oldu. İlçe Müftülüğümüze..

4-6 YAŞ KUR-AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ
Son Güncelleme: Bu Haber 133 views Whatsapp

4-6 YAŞ KUR-AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Müftülüğü merkez 4-6 yaş Kur-an Kursunda eğitim gören minik öğrencilerin yılsonu programına yoğun ilgi oldu. İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinliği düzenlendi.http://: https://gazete53.com/4-6-yas-kur-an-k…erisi-ilgi-gordu/ ‎

İlçe Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.1 yıl süreli kursa 15 küçük öğrenci katıldı. Program, kurs öğrencilerinin semazen gösterimi, Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletisi ve gösterilerin ardından hediye takdimleri ile sona erdi. Açılış konuşmasını İkizdere İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin yaptı. Keskin konuşmasında’’ minik çocuklarımız kursumuzda 1 yıl eğitim gördü. Bunlar geleceğimizin teminatıdır. İnsan doğduğundan sonra 4-6 yaş arası şekillenir. Bu yaşlarda ne alırsa onunla kalır. Çocuklarımızı çok önemsiyoruz’ ’dedi. Kaymakam Ali Özdaş ’da yaptığı kısa konuşmada kursta eğitim gören çocukları ve ailelerini kutladı.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı yaptığı konuşmada’’ Rize genelinde 34 kurs ve 106 sınıfta bin 585 öğrencinin 4-6 yaş grubunda eğitim-öğretim görüyor. Bu kurslarımıza çok önem veriyoruz. İkizdere kursumuz birçok imkana sahip hayırseverlerin yardımlarıyla eksiksiz hizmet veriyor. Bu çocuklar bizim yarınlarımızdır. Geleceğimizin teminatıdır. En iyi şekilde eğitim almalarını isteriz. Bundan dolayı bu yaştaki çocuklarımıza verdiğimiz eğitimi çok önemsiyoruz. Alanında uzman eğitimciler tarafından Kur’an-ı Kerim eğitiminde şekil ve harf bakımından çalışmalar yürütüldüğünü, ayrıca sevgi, saygı, merhamet, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve hoşgörü gibi başlıklar altında değerler eğitimi veriliyor’’ dedi.

Programa Kaymakam Ali Özdaş, Belediye Başkanı Abdi Ekşi, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrezzak Uzun, Ahmet Aksu ile kurum amirleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.