betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

Hopa sporda bir sezon futbol oynadı

ALİ BIÇAKCI FİLİZÇAY TEKNİK SORUMLUSU Futbola Çaykur sporda başlayan Ali BIÇAKCI aynı zamanda hem sağ ve sol açık mevkilerinde oynuyordu. Şu anda Filiz çay sporda Teknik sorumlu.   Evli bir..

Hopa sporda bir sezon futbol oynadı
Son Güncelleme: Bu Haber 188 views Whatsapp

ALİ BIÇAKCI FİLİZÇAY TEKNİK SORUMLUSU

Futbola Çaykur sporda başlayan Ali BIÇAKCI aynı zamanda hem sağ ve sol açık mevkilerinde oynuyordu. Şu anda Filiz çay sporda Teknik sorumlu.

 

Evli bir erkek iki kız çocuk babası olan Ali Bıçakcı Futbola Çaykur sporda başladı . Şağ açık ve sol açık mevkilerinde oynadı. Sonra sırası ile Rizespor  A takımında bir dönem oynadım diye söyleyen Ali Hoca 2 sene de Rize spor ümit takımında oynadım. Aynı zamanda amatörde de oynadım . O sene 1983- 1984 senesinde Amatörde  gol kralı oldum . Daha sonra söylediğim gibi Rize spor A takımında bir yıl futbol oynadım. 3. liğ de mücadele eden Çayeli spora gittik 8 arkadaş ile Daha sonra Hopa sporda bir sezon futbol oynadıktan sonra tekrar Çay eli spora gittim. 1993 senesinde futbolu bıraktım . Amatöre döndüm. Oradan Gümüşhane amatöre gittik . Rize den Ben, İmdat,Pazardan Yaşar,Tahsin , İbrahim, masör Cihan ile birlikte O sene Şampiyon olduk. Kayseri deki finalde Hocamız Ekrem Erdoğdu nezaretinde Aynı gurup profesyonele geçtik Bir yıl bekledikten sonra Kelkit Gençlerbirliği ne gittik Aynı hoca nezaretinde. Gümüşhanede guruptan çıktık. Rize deki 1. eleme grubunda Murgul Bakır spora 2-1 mağlup olduk . Zonguldak ta Kursa giderek Ben , Ogün kutlu Ömer Tornacı Kemal B Diploması aldık  Rize de Tophane sporu 1 yıl çalıştırdım .Ara verdim seminerleri takip ettim  Şu anda Rize Filiz çay sporda görevdeyim Arkadaşlarla uyum içersinde çalışıyoruz.Hedeflerim var onun için buradayım dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.