YÜKSEK KESİMLERDE KAR KALINLIĞI 30 CM

YÜKSEK KESİMLERDE KAR KALINLIĞI 30 CM İKİZDEREDE YÜKSEK KISIMLAR KAR İLE BULUŞTU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Soğuk hava dalgası İlçenin yüksek kesimlerinde kar yağışına döndü. Gece saatlerinde devam eden kar yüksek kısımlarda..

YÜKSEK KESİMLERDE KAR KALINLIĞI 30 CM
Son Güncelleme: Bu Haber 300 views Whatsapp

YÜKSEK KESİMLERDE KAR KALINLIĞI 30 CM

İKİZDEREDE YÜKSEK KISIMLAR KAR İLE BULUŞTU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Soğuk hava dalgası İlçenin yüksek kesimlerinde kar yağışına döndü. Gece saatlerinde devam eden kar yüksek kısımlarda 30 cm. civarında.

İlçenin yüksek kısımlardaki köylerden Anzer Ballıköyde 30 cm olan kar kalındığı ulaşımda da etkili olurken bir süre önce köy konağının çatısını rüzgârın etkisiyle zarar görmüştü. Köy konağı çatısının onarımını yapmak için İl Özel İdare ekipleri tarafından yol ulaşıma açıldı. Ballıköyde kar kalınlığı 30 cm.

Rize’nin bir diğer yüksek kısmı 2640 yükseklikteki Ovit Dağında da 50 cm ulaşan kar kalınlığına karşı Karayolları ekiplerinin yol açma çalışması ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasının devam ettiği açıklandı. Ovit Tünelinin Erzurum tarafındaki çıkış bölgesinde daha fazla kar olduğu ve yol temizleme çalışmasına burada da devam edildiği açıklandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.