RİZEDE GOL SESİ ÇIKMADI

RİZEDE GOL SESİ ÇIKMADI Sivas spor 34. Dakikadan sonra maçı on kişi tamamladı Erdoğan kırmizi kart ile oyun dışı kaldı. Çaykur Rizespor D.G. Sivas sporu konuk etti. Rize’de oynanan müsabakanın34…

RİZEDE GOL SESİ ÇIKMADI
Son Güncelleme: Bu Haber 410 views Whatsapp

RİZEDE GOL SESİ ÇIKMADI

Sivas spor 34. Dakikadan sonra maçı on kişi tamamladı Erdoğan kırmizi kart ile oyun dışı kaldı.

Çaykur Rizespor D.G. Sivas sporu konuk etti.

Rize’de oynanan müsabakanın34. Dakikasında Sivas spordan Erdoğan Kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Sivas spor bu dakikadan sonra oyuna bir kişi eksikle devam etti

İlk yarıda Sivas sporu göze çarpan ataklarından biride kazanılan serbest vuruş atışı vardı. Graderin faul atışında defansa çarpan top direkten geri döndü.

İlk yarıda her iki takımda göze çarpan pozisyonlar vardı.

Rizespor’un maç başından beri yakaladığı en önemli bir pozisyonda Sivas spor kalecisi başarılıydı. Müsabakanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.

Müsabakanın ilk yarısında göze çarpan her iki takımında direkten dönen şutları ve bir kırmızı kart vardı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıda Çaykur Rizespor sağdan ve soldan yaptığı ortalarda sonuca varamadı. İyi kapanan D.G. Sivas spor Çaykur Rizespor’un forvetlerine gol izni vermedi.

Bütün kozlarını deneyen Çaykur Rizespor gol vuruşunu bir türlü yapamadı. Son dakikalara girince her iki takımın kulübelerinde büyük heyecan göze çarpıyordu.

Çaykur Rizespor bir maç daha berabere kalarak bir puanı hanesine yazdırdı. Her iki takım sahadan 0-0 berabere kalarak birer puan aldılar.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş