RİZE BELEDİYE SPOR SEZONU ÜÇ KUPAYLA KAPATTI

RİZE BELEDİYE SPOR SEZONU ÜÇ KUPAYLA KAPATTI RİZE BELEDİYE SPOR AMATÖR DALLARDA ÜÇ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI Rize Şenol Birol Futbol Sahasında oynanan U-15 Final maçında Rize Belediye spor Rize il özel..

Son Güncelleme: Bu Haber 279 views Whatsapp

RİZE BELEDİYE SPOR SEZONU ÜÇ KUPAYLA KAPATTI

RİZE BELEDİYE SPOR AMATÖR DALLARDA ÜÇ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

Rize Şenol Birol Futbol Sahasında oynanan U-15 Final maçında Rize Belediye spor Rize il özel idare sporu 1-0 mağlup ederek Rize İl birincisi oldu.

Müsabakanın 24. Dakikasında Rize Belediye spor adına Hasan Arda Akpınar attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Belediye spor skoru korumak, Özel İdare sporda golü bulmak için hayli çaba saffetti. Ataklar sonuç vermedi. Belediye spor ilk yarıda attığı gol ile sahadan 1-0 ayrılarak U-15 de Rize İl birinciliğini kazandı.

Rize Belediye spor amatör Futbol dallarında bu sezon Üç şampiyonluğuna ulaştı. U-14 de şampiyon olan Belediye sporun U-14 takımını ağabeyleride takip etti. Ardında U-17 ligin bitimine üç hafta kala Rize Belediye spor Rize Şampiyonluğunu çoktan kazanmıştı. Rize Belediye spor takımı – amatör futbol sezonunda üç kupayla sezonu kapatmış oldu.

Rize Belediye spor ve Rize il Özel İdare sporun U-15 Futbol takımının mücadelesini Musa Topaloğlu, Batuhan Aktaş ve Ali İmran Çalık hakem üçlüsü yönetti.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş