LİG BİTERKEN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

LİG BİTERKEN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ GÖZLEM NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor oynadığı deplasman maçlarından son ana kadar galibiyet yüzü göremedi. Deplasmanda oynadığı müsabakalarda sadece dört beraberliği bulunurken on iki de mağlubiyeti..

LİG BİTERKEN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ
Son Güncelleme: Bu Haber 373 views Whatsapp

LİG BİTERKEN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ
GÖZLEM NECATİ DİLİ
Çaykur Rizespor oynadığı deplasman maçlarından son ana kadar galibiyet yüzü göremedi. Deplasmanda oynadığı müsabakalarda sadece dört beraberliği bulunurken on iki de mağlubiyeti bulunmaktadır.
Yeşil mavili ekip Göztepe deplasman maçına galibiyet parolası ile giderken matematiksel kümede kalma şansı devam etmekteydi.
Göztepe maçında ilk dakikalarda mağlup duruma düşen Çaykur Rizespor Beklediği galibiyeti kaçırmadı. Müsabakada her iki takımda hücum futboluyla göze çarptı. Yola devam etmek için galibiyet parolasıyla maça başlayan Atmacalar İlk yarıyı 3-1galip olarak tamamladı.
Beklenen bu galibiyet ilk maçtan beri gelmezken Son haftalarda sahneye çıkıldı. İkinci yarıda fırtına gibi maça başlayan Atmacalar gol olup yağarken Göztepe takımını 7-1 uğurladılar. Bundan sonraki kalan maçlarda yine galip gelmesi gereken müsabakalar var. Oynanmamış üç müsabaka daha var.
Çaykur Rizespor kazanıp hat ta olanında yenilmesini bekleyecek.
Çaykur Rizespor aldığı bu galibiyetle. Daha önceki müsabakalarda da bir, iki maçta galip gelebilseydi rahat nefes alabilirdi.
Bekleyelim görelim

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.