İSPİRDE DOĞAL ÜRÜNLER RĞBET GÖRÜYOR

İSPİRDE DOĞAL ÜRÜNLER RĞBET GÖRÜYOR ÜRETİCİ ALİ YAZAR ‘’DOĞAL VE SAĞLIKLI ÜRÜNDE İDDİALIYIM’’ İSMET KÖSOĞLU İSPİR-Bölgede doğal ürün üretip satma konusunda iddialı olan Ali Yazar ’ürünlerim sağlık için şifa kaynağıdır.’’..

İSPİRDE DOĞAL ÜRÜNLER RĞBET GÖRÜYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 206 views Whatsapp

İSPİRDE DOĞAL ÜRÜNLER RĞBET GÖRÜYOR

ÜRETİCİ ALİ YAZAR ‘’DOĞAL VE SAĞLIKLI ÜRÜNDE İDDİALIYIM’’

İSMET KÖSOĞLU

İSPİR-Bölgede doğal ürün üretip satma konusunda iddialı olan Ali Yazar ’ürünlerim sağlık için şifa kaynağıdır.’’

Doğal ürünlerin son yıllarda çok ilgi gördüğünü ve arandığını söyleyen İspirli üretici ve satıcı Ali Yazar’’ yıllardır bu işi yaparım. Köylüden alıp tüketiciye sunuşum ilk el olarak bilinir. Son zamanlarda doğal ürünlere önemli bir rağbet ve ilgi var. Bazen siparişlere yetiştiremiyorum. İspir Vadisinde en güzel Dut yetişir. İlaçsız ve doğal Dut temiz bir ortamda toplanarak nefis köy Pekmezi yapılır. Bilen ve arayan çok özel müşterilerim var. Doğal orijinal Dut Pekmezin kilosunu 60 TL den satıyoruz. Hiçbir katkısı yoktur. Şifa ve enerji kaynağıdır. Doğal ürünlerimiz den Balımız hasadına başlandı.2022 Yılında Karakovan Balımız 350 Kavanozda Süzme balımız kilo fiyatı 200 TL den satıyoruz. Müşteri konusunda sıkıntımız yok. Çünkü orijinal ve doğal katkısız ürün isteyenlere tavsiyem yerinden ve bildiği kişilerden Bal veya Pekmez alsınlar’’ dedi.

Ali Yazar ‘’Türkiye’de belki birçok kişi küflü peyniri bilmez. Küflü peynir son Covid 19 salgınında en çok sattığımız Peynir oldu. Küflü peynir 6 ay toprağın altında kalıyor, suyu çıkıyor. Su çıktıktan sonra küflenmeye doğru gidiyor. Bu küf yapay değil doğal bir küf. Bu özelliğinden dolayı küflü peynir Korona virüse meydan okudu ve bunu yiyenler Covide yakalanmadı” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş