Hakem Semineri Rize’de

Hakem Semineri Rize’de Her yıl düzenli olarak Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Sezon öncesi hakem seminerleri düzenlenmekte olup bu yıl bölgesel hakem semineri 04.08.2022 perşembe günü Rize ilinde..

Hakem Semineri Rize’de
Son Güncelleme: Bu Haber 265 views Whatsapp

Hakem Semineri Rize’de

Her yıl düzenli olarak Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Sezon öncesi hakem seminerleri düzenlenmekte olup bu yıl bölgesel hakem semineri 04.08.2022 perşembe günü Rize ilinde yapılacaktır.

Bölgesel Atletik test ve seminere Bölgedeki illerden Rize, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan ve Erzurum illerinden Ulusal liglerde görev yapan çok sayıda Hakem ve gözlemciler katılacaktır.

Seminer günü hakem ve gözlemciler ilk önce Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi Uğur Korkmaz Konferans salonunda Futbol oyun kuralları ve değişen oyun kuralları hakkında kapsamlı bir eğitim Ulusal eğitimciler tarafından verilecek, daha sonra hakemler aynı gün Şenol Birol Amatör futbol sahasında atletik teste tabi tutulacaklar. Seminer ve atletik teste katılmayan veya başarısız olan hakemler ulusal liglerde görev alamayacaklardır.

Bölgesel Hakem seminerine katılmak için İlimize gelecek olan hakemler, gözlemciler, eğitimciler ve Atletik test ekip görevlileri bir gün önce Rize’ye gelecek olup konaklama imkânına sahip olacaklardır.

 

Serdar SERDAR

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.