ÇAYKUR RİZESPOR EVİNDEKİ SON MAÇTA ( 2-1 )MAĞLUP OLDU

ÇAYKUR RİZESPOR EVİNDEKİ SON MAÇTA ( 2-1 )MAĞLUP OLDU Çaykur Rizespor sahasında karşılaştığı Sivas Spor takımına 2-1 mağlup oldu. Bu haftadan iki hafta önce Malatya spor ve Altay sporu farklı..

ÇAYKUR RİZESPOR EVİNDEKİ SON MAÇTA ( 2-1 )MAĞLUP OLDU
Son Güncelleme: Bu Haber 429 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR EVİNDEKİ SON MAÇTA ( 2-1 )MAĞLUP OLDU

Çaykur Rizespor sahasında karşılaştığı Sivas Spor takımına 2-1 mağlup oldu. Bu haftadan iki hafta önce Malatya spor ve Altay sporu farklı yenerek iki takıma toplamda on gol atma başarısını gösteren  atmacalar bu müsabakada sonuca gidemediler.

Bu hafta kendi sahasında konuk ettiği Sivas spora öne geçmesine rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Son maçı sahasında galibiyet beklerken en azından üç puan daha alıp galibiyetle sezonu kapatır diye düşündük.

üçüncü. Dakikada Çaykur Rizespor Tyler Boyd ile 1-0 öne geçti. Bu galibiyeti 28 dakika sonra 31. Dakikada Sivas spor Erdoğan ile skorda dengeyi sağladı ( 1-1 )

İlk yarı beraberlikle sonuçlandı. 76. Dakikada Sivas spor Fredrık Ulvestad ile galip duruma geçti. Müsabakada başka gol olmadı.

Çaykur Rizespor Sezonun son maçını evinde oynarken Süper lige veda maçında sahadan mağlup olarak ayrıldı. Bu müsabakayı çok az sayıda taraftarlar izledi.

NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.