ARDEŞEN BASINI, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜN’DE AHMET ÖZCAN’I UNUTMADI

ARDEŞEN BASINI, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜN’DE AHMET ÖZCAN’I UNUTMADI 10 Ocak Dünya Çalışan gazeteciler Günü vesilesiyle Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya İlçe ve Bölgede hizmet veren gazetecilerle bir araya gelerek çalışan..

ARDEŞEN BASINI, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜN’DE AHMET ÖZCAN’I UNUTMADI
Son Güncelleme: Bu Haber 430 views Whatsapp

ARDEŞEN BASINI, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜN’DE AHMET ÖZCAN’I UNUTMADI

10 Ocak Dünya Çalışan gazeteciler Günü vesilesiyle Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya İlçe ve Bölgede hizmet veren gazetecilerle bir araya gelerek çalışan emektar gazetecilerin bu özel gününü kutladı. Yakalandığı koronavirüs hastalığına, 13.12.2020 tarihinde yenik düşen Ardeşen’in Sesi Gazetesi ve Ardeşen Matbaası imtiyaz sahibi Ahmet Özcan, 10 Ocak Dünya Çalışan gazeteciler gününde Ardeşen’de görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri merhum Özcan’ın mezarına çiçek bırakarak ruhu için dua okudurlar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Ardeşen Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda Başkan Kahya 2020 yılını değerlendirirken 2021 yılı için düşünülen yeni projeler hakkında da basına bilgi verdi.

Gazetecilerin sorularıyla devam eden toplantıda basın mensupları Başkan Kahya’nın 10 Ocak İdareciler Gününü de kutladı. Toplantıya Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar, Gelişim Tv Genel Müdürü Tayfun Tan, Adem Önçırak, Ardeşen Haber sitesi İmtiyaz sahibi Ö. Faruk Zenginal, SondakikaRize Haber sitesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Özyanık, TURKLAZ Haber Sitesi muhabiri Serdar Kutanis, Vitain FM Genel Müdürü ve MedyaLaz Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Adem Akatin, Rize Zümrüt Gazetesi Yazarı ve Günay Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yavuz Günay ve Lazhaber53 Genel Müdürü Ali Zenginal katıldı.

Başkan Kahya ziyaretle ilgili şunları kaydetti; “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle İlçemizde ve Bölgemizde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek geçen bir yılın değerlendirmesini yapıp gelecek yıl hedef, proje ve yatırımlarımız hakkında kendilerini bilgilendirdik.

Bu vesileyle halkımız ile aramızda köprü vazifesini gören doğru, dürüst ve gerçekleri haber yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü bir kez daha Kutlar yeni yılın başarı ve sağlık getirmesini temenni ederim.” İfadelerine yer verdi.

Belediye ziyaretinin ardından Başkan Kahya ve Basın mensupları 2020 Aralık ayında COVİD 19 tedavisi esnasında hayatını kaybeden Ardeşeninsesi Gazetesi ve Matbaası sahibi Merhum Ahmet Özcan’ı da mezarı başında ziyaret ederek çiçek bırakıp dua okudular.

Başkan Kahya burada yaptığı konuşmada şunlara değindi; “Geçtiğimiz Yılın son günlerinde COVİD 19 Tedavisi görürken hayatını kaybeden İlçemiz Gazetecilerinden Merhum Ahmet ÖZCAN’ı 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle aile kabristanlığında ziyaret ederek kendisini rahmetle andık. Toplumda iz bırakan insanlar vardır o kişiler yaşamını yitirince toplum içinde aranan isimler olur. Ahmet Özcan’da o isimlerden biriydi. Ailesine, sevenlere ve basın camiasına bir kez daha sabır dilerim. Allah bizi gök kubbede hoş seda bırakanlardan eylesin.” ifadelerini kullandı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.