24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ RİZE’DE TÖRENLERLE KUTLANDI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ RİZE’DE TÖRENLERLE KUTLANDI Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Müdürlüğünün “Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesin ”de düzenlenen..

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ RİZE’DE TÖRENLERLE KUTLANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 303 views Whatsapp

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ RİZE’DE TÖRENLERLE KUTLANDI

Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Müdürlüğünün “Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesin ”de düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü programına katıldılar. Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkan Rahmi Metin, Öğretmenler günü için düzenlenen şiir resim dalında ödüle hak kazanan öğrencilere hediyelerini takdim ettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, Okul Müdürü Yaşar Keskin’in selamlama konuşması ile başladı. Rize Milli Eğitim İl Müdürü Engin Emen’in günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma, yıl içinde emekli olan personele hizmet şeref belgelerinin takdimi, yıl içinde adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni, Öğretmenler günü için düzenlenen şiir resim dalında ödüle hak kazanan öğrencilere hediye takdimi ve tiyatro gösterisi ile sonlandırıldı.

Programa Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in yansıra, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Fotoğraflar: Rize Belediye Basın

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş