Zor maç oynayacağız

Zor maç oynayacağız Denizli spor maçının iki takım açısından da zor olacağını kaydeden Stjepan Tomas, “Pazar günü zor bir maç oynayacağız” dedi Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, hafta sonu..

Zor maç oynayacağız
Son Güncelleme: Bu Haber 323 views Whatsapp

Zor maç oynayacağız
Denizli spor maçının iki takım açısından da zor olacağını kaydeden Stjepan Tomas, “Pazar günü zor bir maç oynayacağız” dedi
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, hafta sonu zor bir maç olacağını söyledi. Tomas açıklamasında, “ Bizi zor maç bekliyor. Rakibimizin oyuncuları alacakları için FİFA’ ya başvurmuş. Bu durum bazen ters etki yapıyor. Rakibimiz bizim maça daha motive olabilir. O maça iyi hazırlanacağız, iyi çalışacağız. İnşallah Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılacağız. Yeniden yukarıya doğru tırmanışımızı başlatacağı” dedi.
Remy’nin ilk yarıyı kapattığını kaydeden Tomas, Remy İstanbul’da tedavi görüyor. Büyük ihtimalle yarın Rize’ye dönecek. Doktoruyla görüştük, Remy 3-4 hafta oynayamayacak. Ara transferde görüştüğümüz 2 isim var. Onları transfer etmek istiyoruz. Bu oyuncular Pazar günü Rize’ye gelecekler. Transfere ihtiyacımız var. Bu oyuncuları mutlaka alacağız. Alacağımız oyuncuların isimleri belli ancak bunları açıklayamıyoruz. Listeyi yönetime verdik. En kısa sürede yeni isimleri açıklayacağız. Orta saha ve forvet kenar oyuncu transfer edeceğiz. Yerli oyuncu da transfer edeceğiz. Transfer edilecek oyuncuları tamamen biz belirledik. Bizim belirlediğimiz oyuncular devre arasında alınacak” dedi
Tomas Maç içerisinde hangi bölgemiz aksıyorsa o bölgede değişiklik yaptıklarını, “Maç içerisinde yaptığımız taktikleri kamuoyu ile paylaşmak istemiyorum. Pazar günü Denizlispor maçında hangi taktikle çıkacağımızı da açıklamayacağım. Doğru taktikle çıkacağımıza herkes emin olabilir. Beşiktaş maçına aslında çok iyi başladık” dedi.
Tomas, “Beşiktaş maçında rakip teknik heyet psikolojik baskı uygulamaya çalıştı. Bende 4. Hakemi ve Hakem Ümit Öztürk’e bunu aktardım. Hakem Beşiktaş teknik heyetini uyardı. Büyük takımlar ilk dakikadan itibaren hem hakeme hem de bize baskı uygulamak istiyor. Bunların farkındayız. Beşiktaş maçından sonra oyuncularla konuştuk. Bundan sonra bu kadar basit hatalar yapmama konusunda fikir birliğine vardık. O maçta bireysel hatalardan farklı bir yenilgi aldık. Bu hataları Denizlispor maçına yapmayacağız. Denizli maçına daha doğru zihniyet ile hazırlanacağız” dedi.

There ought to

These companies usually supply you with amazing bargains on the paper which you would

The main thing that the sales person does is promote your

To

Essay writing can be quite frustrating because the author might be uncertain about how to

They may also be paid with a few of the best incentives this business has affordable-papers.net to offer you.

move after he or she has finished the article.

discover a fantastic essay writing firm, you need to make sure to hire one which offers support once you cover them for their services.

essay and receive the very best possible price from the buyer.

like.

be an equilibrium between the fees charged by the essay writing service provider and the services provided.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş