YAZAR HAFIZ A.HAMDİ ERTEKİN’İN VEFATI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

YAZAR HAFIZ A.HAMDİ ERTEKİN’İN VEFATI SEVENLERİNİ ÜZDÜ Rize’nin Derepazarı ilçesinden olup, Ankara’da yaşayan hayırsever iş insanı hacı Cemal Sirkeci’nin asker arkadaşı, Çorum İli İskilip İlçesinin tanınmış kanaat önderlerinden Emekli Vaaz,..

YAZAR HAFIZ A.HAMDİ ERTEKİN’İN VEFATI SEVENLERİNİ ÜZDÜ
Son Güncelleme: Bu Haber 578 views Whatsapp

YAZAR HAFIZ A.HAMDİ ERTEKİN’İN VEFATI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Rize’nin Derepazarı ilçesinden olup, Ankara’da yaşayan hayırsever iş insanı hacı Cemal Sirkeci’nin asker arkadaşı, Çorum İli İskilip İlçesinin tanınmış kanaat önderlerinden Emekli Vaaz, yazar Hafız Ahmet Hamdi Ertekin’in anı vefatı sevenlerini ve yetiştirdiği onlarca talebelerini bir hayli üzdü.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yazmış olduğu onlarca dini eser ve vaazlarıyla, İskilip İlçesinin tanınmış manevi dinamiklerinden olan, Emekli Vaaz hafız Ahmet Hamdi Ertekin hoca efendinin yazmış olduğu eserler, Rizeli hayırsever iş insanı Hacı Cemal Sirkeci Vakfı Başkanı, Cemal Sirkeci Vakfı ile İskilip Belediyesi tarafından basını yapılmaktaydı.

Yazmış olduğu eserleri, yıllarca Rizeli hayırsever, iş insanı Hacı Cemal Sirkeci Vakfı tarafından basılıp, dini ve millî eğitimi veren eğitim ve öğretim kurumları tarafından ücretsiz dağıtılmaktadır. Çorum İskilip’in kanaat önderlerinden ihlâs, irfan, edep ve takva abidesi, Diyanetten emekli Hafız Vaaz Yazar Hamdi hoca efendi olarak tanınan, merhum Ahmet Hamdi Ertekin hoca efendinin vefatı Çorum’un İskilip İlçesinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Hayatını din hizmetlerine adayan ve önceki gün 87 yaşında vefat eden Ahmet Hamdi Ertekin’in cenazesi öğle namazına müteakip İskilip Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından Göynük mezarlığında toprağa verildi. Şehri İskilip’in kanaat önderlerinden Hamdi Hafız olarak tanınan Ahmet Hamdi Ertekin hoca efendiye Allah rahmet eylesin. 5 yıl önce Diyanet TV tarafından hazırlanmış “Bir asır Bir çınar” programına konu olmuştu

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş