Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’umuz maç hazırlıklarına devam ediyor.

Süper Lig’in 11. Haftasında, Cuma günü 20:00’da Madical Park Statyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’umuz bu maçın hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktörümüz Hamza Hazmaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman..

Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’umuz maç hazırlıklarına devam ediyor.
Son Güncelleme: Bu Haber 400 views Whatsapp

Süper Lig’in 11. Haftasında, Cuma günü 20:00’da Madical Park Statyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’umuz bu maçın hazırlıklarına başladı.
Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktörümüz Hamza Hazmaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başlarken çift kale maç ile son buldu.
Öte yandan Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ve Ranolda Mendes antrenmana katılmazken, Byran Doba ile Lebogang Phiri ise takımdan ayrı olacak çalıştı.

Süper Lig 2021-2022 Sezonu’nun 11. haftasında 29 Ekim Cuma günü saat 20:00’de Medical Park Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’umuz maç hazırlıklarına devam ediyor.

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Dar alan çalışması ile devam eden antrenman, çift kale maç ile son buldu.
Öte yandan bir süredir sakatlığı devam eden milli futbolcumuz Gökhan Gönül, tedavisinin ardından bugün ilk kez antrenmana çıktı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş