-SAĞLIKLI SU İÇİN YENİ DEPOLAR YAPILDI

-SAĞLIKLI SU İÇİN YENİ DEPOLAR YAPILDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada İkizdere’mizin 60-70 yıl içme suyu ihtiyacına cevap verecek projemizin sonuna yaklaştık bir iki haftaya musluklarımızdan..

-SAĞLIKLI SU İÇİN YENİ DEPOLAR YAPILDI
Son Güncelleme: Bu Haber 298 views Whatsapp

-SAĞLIKLI SU İÇİN YENİ DEPOLAR YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada İkizdere’mizin 60-70 yıl içme suyu ihtiyacına cevap verecek projemizin sonuna yaklaştık bir iki haftaya musluklarımızdan suyumuzu akıtacağız dedi.

İlçe merkezine Çağrankaya yaylasından yeni içme suyu getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz’içme suyu şebekemiz yıllar önce yapılmıştı. Son zamanlarda ihtiyaca yetmiyordu. İLBANK desteğiyle daha sağlıklı su için 200 m3 kapasiteli yeni su depolarımızı tamamladık. Çok yakın zamanda ilçedeki abonelerimize daha sağlıklı ve temiz su vermiş olacağız. İlçemize ve mahallelerimize su sağlayacak üç adet ana depolarımız bitti hamd olsun’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş