Rize’nin Değerleri/F.Sultan KAR

*Rize ilinin değerleri var. Siyasi görüş hayata bakışa asla takılmadan onları yarınlara taşımaya devam edecegim. *Bugüne değin Rizespor’da Mehmet Cengiz, Şadan Kalkavan ve Hasan Kemal Yardımcı’ya Rizespor Onursal Baskanı payesi..

Rize’nin Değerleri/F.Sultan KAR
Son Güncelleme: Bu Haber 406 views Whatsapp

*Rize ilinin değerleri var. Siyasi görüş hayata bakışa asla takılmadan onları yarınlara taşımaya devam edecegim.

*Bugüne değin Rizespor’da Mehmet Cengiz, Şadan Kalkavan ve Hasan Kemal Yardımcı’ya Rizespor Onursal Baskanı payesi verildi. Rizespor’un kuruluşunda var olan ömrünün her döneminde Rizesporr’a destek olan Tuncay Mataracı neden unutuldu. Yaģmur altında bilet sattığına şahit olduğum amatör ve promosyonel takımımız hayatta olan tek kurucusu Muharrem Kürkçü bu payeyi fazlasıyla hak etmiyor mu? Bu tarz vefasızlıkları dillendirmeye devan edeceğim..

*Ahmet Mesut Yılmaz ismi Rize’de yapılan havaalanına verilecektir. Çünkü vefa bunu gerektirir. Vefa gösterirseniz yarın sizde vefa görürsünüz sözü ilkemiz olacaktır.

*Gidene söven / Geleni öven / Garibi döven / Güçlüyü seven / Bu çağın düzeni / Ah bu çağın düzeni / Olmaz olsun / Alçağın düzeni” diye Ömer Lütfi Mete Ağabeyin sözünden yola çıkarak haklı güçsüz de olsa yanında haksız güçlü de olsa karşısında olmayı şiar edineceğiz

Fatih Sultan KAR/İstanbul

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.