RİZE’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Merkez Azaklıhoca-Düzköy-Çaycılar grup yolunda devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan asfaltlama programı çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam eden Rize İl Özel İdaresi, özellikle..

RİZE’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 587 views Whatsapp

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Merkez Azaklıhoca-Düzköy-Çaycılar grup yolunda devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan asfaltlama programı çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam eden Rize İl Özel İdaresi, özellikle son dönemlerde köy yollarındaki ulaşım standartlarını yükseltmek amacıyla karayolları standardı düzeyinde çalışmalar sürdürüyor.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Bu çalışmalar kapsamında İl Özel İdaresi ekiplerinin merkeze bağlı Azaklıhoca, Düzköy ve Çaycılar köylerine hitap eden grup yolundaki asfaltlama çalışmalarını takip eden Başkan Türüt’e Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Fatih Topçu ve Bayram Ali Çapoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Kalyoncu, Merkez Şantiye Şefi Ramazan Çelik, Köy Muhtarları ve vatandaşlar eşlik etti.

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim TÜRÜT; Devam eden asfaltlama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “asfaltlama çalışmalarımız merkez ve ilçelerimizle birlikte koordineli bir şekilde ilerliyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda özellikle grup yollarımıza ağırlık veriyoruz. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli ulaşım imkanına sahip olmaları adına grup yollarımızın sadece asfaltlamasını değil su kanallarını ve parapet duvarlarını da tamamlama gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda yaptığımız tüm planlamaları sahada yürüten Genel Sekreterimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, birim müdürlerimiz ve personelimizi tebrik ediyor, kullandığımız ödeneklerin ilimize aktarılması noktasında bizlere destek olan valimize, Milletvekillerimize, il başkanımıza ve teşkilatımıza ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş