REVAK’A TEŞEKKÜRLER

Fatih Kar: REVAK’A TEŞEKKÜRLER RİZE ARAŞTIRMALARI VAKFINDAN İKİ GÜZEL ESER VE MİNİK BİR ELEŞTİRİ Pandami süreci yaşanan bazı gelişmeler dolayısıyla zor bir süreçten geçiyoruz. Bir sürü olumsuz gelişmenin yanında güzel..

REVAK’A TEŞEKKÜRLER
Son Güncelleme: Bu Haber 370 views Whatsapp

Fatih Kar: REVAK’A TEŞEKKÜRLER
RİZE ARAŞTIRMALARI VAKFINDAN İKİ GÜZEL ESER
VE MİNİK BİR ELEŞTİRİ
Pandami süreci yaşanan bazı gelişmeler dolayısıyla zor bir süreçten geçiyoruz. Bir sürü olumsuz gelişmenin yanında güzel işlere güzelliklere şahit olmak insanı mutlu ediyor. Rize Araştırmaları Vakfı (REVAK) iki güzel esere daha imza atarak bir güzelliğe daha imza açtı. Yıllar önce açılan Rize Defteri tüm güzellikleriyle yoluna devam ediyor. Rize Defteri 5 isimli kitap Rize iline Tarih Folklor Hatırat anlamında güzellikler katıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir kitap tanıtılırken Yayıncısı Yazarı konusu es geçilmez. Otuz yıllık emeği ortaya koyanı unutmak olmaz. Unutana da teşekkürler..

Sinan Başaran’ın kaleme aldığı Cumhuriyet Döneminde Rize’de Siyasal Hayat (1923-1950) isimli eserde büyük emeklerle ortaya konmuş. Kitap insanı Rize siyaset tarihinde yolculuğa çıkarıyor. Biyografilerle Rize siyasetinde yer almış isimleri hatırlatıyor.. Kitapta benimde görsellerime F.S.KAR adıyla yer verilmiş.. Kim FSK çıkaramadım. Benim adım Fatih Sultan Kar. Bir insanın ismi sizi rahatsız ediyorsa emeğine de dokun Sayın Sinan Başaran….
Rize üzerine kalem oynatan fikir ortaya katan eser ortaya katan herkese teşekkürler.

Bu iki eserde emeği olan herkese teşekkürler. Rize Araştırmaları Vakfı Defteriniz hep Açık olsun. Üretiminiz bol olsun. Bu üretimleriniz eser ortaya koyma yolunda hiçbir varlığını görmediğimiz Rize İl Kültür ve Turiz Müdürlüğü’ne ışık olsun

Another advantage that it is possible to gain from writing essays would be that you

The word”paper” is actually somewhat misleading in that research papers are now not really generated by individual research students but rather

Prior to submitting the article to affordable-papers.net any online company, ask for a copy of their paper sample.

are generally developed through a group effort.

will be able to demonstrate your argument from the essay that you compose.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş