MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI MUHAMMET UZUN TAŞOCAĞINDA

MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI MUHAMMET UZUN TAŞOCAĞINDA -GENEL BAŞKAN MUHAMMET UZUN’OKSİJENE İHTİYAÇ OLDUĞU SÜREÇTE İKİZDEREDE DOĞAL KAYNAKLAR YOK EDİLİYOR’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun beraberinde Genel Başkan..

MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI MUHAMMET UZUN TAŞOCAĞINDA
Son Güncelleme: Bu Haber 564 views Whatsapp

MİLLİ PARTİ GENEL BAŞKANI MUHAMMET UZUN TAŞOCAĞINDA

-GENEL BAŞKAN MUHAMMET UZUN’OKSİJENE İHTİYAÇ OLDUĞU SÜREÇTE İKİZDEREDE DOĞAL KAYNAKLAR YOK EDİLİYOR’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kul ile birlikte İkizdere’de 33 gündür Taşocağına Tepki gösteren köy halkını dinleyerek açıklamada bulundu.

33 gündür Taşocağı olmasın diye tepki gösteren ve aralıksız nöbet tutan yöre halkını ziyaret ederek basın açıklaması yapan Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun açıklamasında şunları söyledi’ bugünlerde pandemi nedeniyle oksijene çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde buradayız. Biz İkizdere insanının yanında olacağız. Oksijen tüpüne bağlı birçok hasta var ama burada doğal oksijene rant uğruna heba ediliyor. Taş ocağı açılacak başka alanlar vardır. Taş her yerde taştır. Olay yerini görmek amacıyla bugün buraya geldik. Bilerek konuşalım dedim. AKP li seçilmişler buranın taşının çok ağır olduğunu söylüyor ama taş her yerde aynıdır. Uzak mesafeden taş alınsaydı belki maliyeti daha fazla olurdu ama rant uğruna İşkencedere Vadisi burası seçilmiş. Doğal oksijen kaynaklarını yok etmek akıl izan insafla izah edilemez Sizlerin yanınızda olacağız. Milliyetçi yerli duruşun temsilcisi olarak milletimizin yanındayız. Biz konunun takipçisi olacağız’ dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş