KAYMAKAM ÖĞRENCİLERE AYAKKABI DAĞITTI

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERE AYAKKABI DAĞITTI İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-Kaymakam Belediye Başkanı Alper Balcı Tazekent, Yanıkçukur, Gedik ve Burgulu okullarını ziyaret ederek öğrencilere ayakkabı dağıtımı yaptı. Kaymakam/Belediye Başkan V. Alper Balcı Tazekent, Yanıkçukur,..

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERE AYAKKABI DAĞITTI
Son Güncelleme: Bu Haber 435 views Whatsapp

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERE AYAKKABI DAĞITTI

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-Kaymakam Belediye Başkanı Alper Balcı Tazekent, Yanıkçukur, Gedik ve Burgulu okullarını ziyaret ederek öğrencilere ayakkabı dağıtımı yaptı.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Alper Balcı Tazekent, Yanıkçukur, Gedik ve Burgulu okullarını ziyaret ederek öğrencilere ayakkabı dağıtımı yaptı. Okuldaki öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Alper Balcı, okulun sorunları hakkında bilgi aldı. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilere kışlık ayakkabı ve satranç hediye etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Kaymakam Balcı, okuldaki programının ardından kendisini karşılayan vatandaşlar ile sohbet etti.

Okul Ziyaretlerine, Diyadin İlçe Mili Eğitim Müdürü Atilla Aslan ve AKP Ağrı İl Genel Meclis üyesi İhsan Güven’ de Kaymakam Alper Balcı’ya eşlik ettiler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.