İYİ PARTİ TAŞ OCAĞINDA

İYİ PARTİ TAŞ OCAĞINDA – İYİ PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖRS VE MERSİN MİLLETVEKİLİ HAKAN SIDALLI YÖRE HALKINA DESTEK İÇİN ÇALIŞMA ALANINDA -MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖRS’BİZ BU ALİCENGİZ OYUNUNU BOZACAĞIZ. TÜRKİYE..

İYİ PARTİ TAŞ OCAĞINDA
Son Güncelleme: Bu Haber 402 views Whatsapp

İYİ PARTİ TAŞ OCAĞINDA

– İYİ PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖRS VE MERSİN MİLLETVEKİLİ HAKAN SIDALLI YÖRE HALKINA DESTEK İÇİN ÇALIŞMA ALANINDA

-MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖRS’BİZ BU ALİCENGİZ OYUNUNU BOZACAĞIZ. TÜRKİYE BEŞ’TEN BÜYÜKTÜR. ÇAY FABRİKASI YAPMAYAN AKP TAŞ OCAĞI YAPIYOR.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize-İkizdere İşkencedere Taşocağına vatandaşların tepkisine bir destekte İYİ Partiden geldi. İyi Parti Trabzon ve Mersin Milletvekilleri Hüseyin Örs ile Hakan Sıdallı olay yerinde köylülerin derdini dinleyerek yanınızdayız konuşmasını yaptılar.

İkizdere Vadisinin koruma altına alınan 200 vadiden birisi olduğunu söyleyen İYİ Parti Milletvekili’burası korunması gereken bir yer. Burada alınacak Taştan öte insanımız daha önemli. SİT alanı ilan edilen yerde Taş Ocağı olmamalı. Biz istemezükçülerden değiliz. Limana dolgu için alternatif yerler olabilir. Sizler burada yalnız değilsiniz. Bu tepkide kadınlarımız bacılarımız öndedir ve doğru yoldasınız demektir. Cennet vadi toz altında bırakılmamalı.

Türkiye 5 den büyüktür

Türkiye 5 büyük müteahhitten büyüktür. İkizdere’de insan çalışacak hiçbir kamu fabrikası yok. Güneyce Belediyesini kapatan AKP,1952 yılında açılan İkizdere Adliyesini kapatan AKP.

AKP iktidarı bu cennet yerde Taş Ocağına izin vereceğine söz verilen ve yıllardır yapılmayan Çay Fabrikasını yapsın. Türkiye’de 5 büyük müteahhitten büyüktür. İkizdereli iş bekliyor taş ocağı değil ’dedi. Milletvekili Hüseyin Örs İDEF İkizdere Derneğinin Avukatı Yakup Şekip Okumuşoğlu’ndan konu hakkında bilgiler alarak’’ sizlere her konuda yardımcı olacağız, Mecliste de konuyu gündemimizde tutacağız’’ dedi.

Taşocağındaki destek programına Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile birlikte İYİ Parti Mersin Milletvekili Hakan Sıdallı, İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşe Özyanık, İkizdere İlçe Başkanı Ali Aycin, Merkez İlçe Başkanı Gönül Er ve partililer katıldı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.