İLKYAZIMI ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNDE YAZDIM.

İLKYAZIMI ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNDE YAZDIM. NECATİ DİLİ ARAŞTIRMACI GAZETECİ Yayın hayatının 72. Yılına girdi Zümrüt Rize gazetesi nice 72 yıllarda geride bırakması dileğiyle. Birçok gazeteci arkadaşlarımın haber ve köşe yazılarıyla..

İLKYAZIMI ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNDE YAZDIM.
Son Güncelleme: Bu Haber 386 views Whatsapp

İLKYAZIMI ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNDE YAZDIM.

NECATİ DİLİ ARAŞTIRMACI GAZETECİ

Yayın hayatının 72. Yılına girdi Zümrüt Rize gazetesi nice 72 yıllarda geride bırakması dileğiyle. Birçok gazeteci arkadaşlarımın haber ve köşe yazılarıyla süslediler Zümrüt Rize Gazetesini. Bende Uzun yıllardır Zümrüt Rize Gazetesinde Fahri olarak haber ve Köşe yazılarımla katkıda bulunduk diye düşünüyorum. Hala fırsat buldukça yine yazılarımız Zümrüt Rize gazetesinde yayınlanmaktadır.

Faik Bakoğlu yıllardır Gazetenin başında bulundu.  Kendisiyle uzun zamandır Canlı Televizyon poglarında bulunurken çok kez de beraberce spor ağırlıklı röportajlar yaptık.

Elime ulaşan bir resimde Zümrüt Rize Gazetesinin önünde yine kuruluş yıldönümünden bir resmi sizlerle paylaşıyorum. Bu karede iki arkadaşımız rahmetli oldu.

Zümrüt Rize Gazetenin imtiyaz sahibi Ali Gökay Bakoğlu Sorumlu yazı işleri müdürü: Duygu Bakoğlu

Yazı Ailesi ve Yayın Kurulu: Faik Bakoğlu ‘’ Başkan ‘’ Duygu Bakoğlu, Ali Gökay Bakoğlu, İsmet Kösoğlu, Ömer Yılmaz ( Editör )

Muhabirler: Necati Dili, Tuncer Kuş Baş Yazar: İsmet Kösoğlu

Zümrüt Rize Gazetesi Başkent’ teki  – Türkiye Gazeteciler Federasyonu İstanbul’ deki – Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Rize’ deki Rize Gazeteciler Derneği Rİ.GA.DER. Üyesidir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu tarihi resmimdeki arkadaşları Sol baştan itibaren: Aynı zamanda bu gazete arkadaşlarımız Rize gazeteciler cemiyeti üyesidirler.

AYAKTAKİLER: Ömer yılmaz. Talip Saklı ( Merhum Çayeli ) .Ahmet Özhan (  Merhum Ardeşen ) Faik Bakoğlu, Kemal Köse, Osman Köseoğlu, İlyas Yılmaz, İdris

OTURANLAR:  Osman Can, İsmet Kösoğlu

Resmi görüntüleyen Necati Dili

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş