İKİZDEREDE YANGIN OLMADAN TEDBİR ALINIYOR

İKİZDEREDE YANGIN OLMADAN TEDBİR ALINIYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Belediyesi tarafından olası yangınları önlemek ve kısa sürede müdahale edebilmek için mahallelerde Yangın tertibatı kurulmaya başladı. Yangın tertibatı hakkında bir açıklama yapan..

İKİZDEREDE YANGIN OLMADAN TEDBİR ALINIYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 478 views Whatsapp

İKİZDEREDE YANGIN OLMADAN TEDBİR ALINIYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Belediyesi tarafından olası yangınları önlemek ve kısa sürede müdahale edebilmek için mahallelerde Yangın tertibatı kurulmaya başladı.

Yangın tertibatı hakkında bir açıklama yapan MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’inşallah bu tesisatı hiç kullanmayız. Ancak yangınlarda ilk 20 dk müdahale çok önemli bu düşünceyle göreve geldiğimiz ilk günden bu proje aklımızdaydı. Mahallerimizi yangın tesisatı ve yangın dolabı ile donatıyoruz. Şimdilik imkânlarımız dâhilinde her mahallemizde merkezi yerlerde birer takım yerleştiriyoruz. Belediyemiz fen işleri ekiplerimiz bu konuda titiz ve hızlı bir çalışma işinde. İlk proje uygulamamız Gündoğdu mahallemizde oluyor, Daha sonra sırası ile Kirazlı, Güney, Yeşilyurt, Zafer, Çağrankaya ve Çarşı merkez mahallerimize uygulayacağız. Bu necip millete bir sözümüz var ve gereğini yapıyoruz. Önce hayal ediyoruz, fizibilite çıkartıp projelendiriyoruz devamında hayata geçiriyoruz’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.