-İKİZDERE ÖĞRENCİLERİ DERECEYE GİRDİ

-İKİZDERE ÖĞRENCİLERİ DERECEYE GİRDİ -İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN ‘’DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ’’PROJESİNDE 2. VE 3. İKİZDEREDEN İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yapılan “Değerlerimizi Yaşatıyoruz” projesi kapsamında’’Tekerleme’’dalına 2. “Mani..

-İKİZDERE ÖĞRENCİLERİ DERECEYE GİRDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 403 views Whatsapp

-İKİZDERE ÖĞRENCİLERİ DERECEYE GİRDİ

-İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN ‘’DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ’’PROJESİNDE 2. VE 3. İKİZDEREDEN

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yapılan “Değerlerimizi Yaşatıyoruz” projesi kapsamında’’Tekerleme’’dalına 2. “Mani Yazma” dalında 3. Öğrenciler İkizdere Atatürk İlk ve Ortaokulu öğrencisi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan projede ‘Tekerleme’ konusunda Rize 2.olan Zeynep Duru Sürer Atatürk İlkokulu öğrencisi. ’Mani Yazma ’konusunda 3.olan Belinay Berra Bozkurt’ta Ortaokul Öğrencisi. Rize’deki projede dereceye giren öğrencileri aileleriyle birlikte kabul eden İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi. Hediye verirken bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ’çocuklarımızı ve yetiştiren ailesini tebrik ediyor, emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.