-İKİZDERE GURBETTEN SEYREDİLECEK

-İKİZDERE GURBETTEN SEYREDİLECEK -BELEDİYE TARAFINDAN KONULAN KAMERA İLE 24 SAAT İLÇE MERKEZİ İZLENEBİLECEK İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Belediyesi tarafından ilçe merkezinin 24 saat izlenebileceği kamera sistemi kuruldu. İlçenin Çağrankaya Mahallesindeki yüksekçe..

-İKİZDERE GURBETTEN SEYREDİLECEK
Son Güncelleme: Bu Haber 368 views Whatsapp

-İKİZDERE GURBETTEN SEYREDİLECEK

-BELEDİYE TARAFINDAN KONULAN KAMERA İLE 24 SAAT İLÇE MERKEZİ İZLENEBİLECEK

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Belediyesi tarafından ilçe merkezinin 24 saat izlenebileceği kamera sistemi kuruldu.

İlçenin Çağrankaya Mahallesindeki yüksekçe bir yere konulan kamera ile her isteyenin ilçeyi 24 saat izleyebileceğini söyleyen MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karaagöz’bizim bir derdimiz, bir sevdamız var. Gurbetteki insanlarımızın çok sevdikleri memleketlerini dijital ortamda görebilmeleri, bir nebze olsun sıla hasretini giderebilmeleri için mahallelerimize kamera sistemi yerleştiriyoruz. Sistem, İkizdere Belediyesi web sitesinden takip edilebilir. Şimdilik tek kamera ile hizmet vermeye başladık, sistem yerleşince tüm mahallelerimize uygulayacağız. Her zaman söylediğim gibi bizim derdimiz de sevdamız da İkizdere’dir. İlçe dışında kalan hemşerilerimiz bu konudan çok memnun olduğu haberlerini alıyorum bende bundan memnunluk duyuyorum. Önemli olan halkı memnun etmek, gurbetteki hemşerilerimize ilçelerini her saatte göstermektir ’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş