İKİZDERE DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI, SÜLEYMAN DURMUŞOĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

İKİZDERE DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI, SÜLEYMAN DURMUŞOĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ -BAŞKAN SÜLEYMAN DURMUŞOĞLU’DERNEĞİMİZ SİYASET ÜSTÜDÜR. TEK GAYEMİZ İKİZDERE’YE HİZMET’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Derneği genel kurulu İlçe Kültür Merkezi salonunda az..

İKİZDERE DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI, SÜLEYMAN DURMUŞOĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 408 views Whatsapp

İKİZDERE DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI, SÜLEYMAN DURMUŞOĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

-BAŞKAN SÜLEYMAN DURMUŞOĞLU’DERNEĞİMİZ SİYASET ÜSTÜDÜR. TEK GAYEMİZ İKİZDERE’YE HİZMET’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Derneği genel kurulu İlçe Kültür Merkezi salonunda az bir katılımla yapıldı, Süleyman Durmuşoğlu yeniden Başkan seçildi.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığına Abdurrezzak Uzun, Kâtipliklere Rahmi Ekşi ile Hüseyin Kahrimanoğlu seçildi. Genel Kurulda geçen dönemin raporları Başkan Süleyman Durmuşoğlu tarafından okunarak kabul edildi. Dilek temenniler bölümünde söz alan Gebze CHP eski İlçe Başkanı Musa Yılmaz ’burada İkizdere’miz için varız. Ben 60 yaşıma geldim bu toprakların aşığıyım. Köylerimizdeki eski tarihi taş ve ahşap evlerimin aşığıyım. İkizdere Derneğinin kurulduğu 2007 yılından bu yana içindeyim ve elimden geldiği katkıyı vermiş durumdayım. İlçemiz HES ve Taşocakları ile talan edilmeyi hak etmiyor. İkizdere Vadisi Taş Ocağı değil Turizm Vadisi olmalı. İlçemizin Patatesi, Balı daha çok üretilerek aile ekonomisine de katkısı sağlanmalı. Taş Ocakları 40 yıl önce konuşulsaydı babalarımız, dedelerimiz kesinlikle izin vermezdi. Taş Ocakları veya başka etkenlerle İkizdere yok edilirse torunlarımıza ne diyeceğiz ne bırakacağız. Söz verilen Organik Çay Fabrikasının yapılmasını istiyorum ’dedi.

Söz alan Mümtaz Yıldırım ’dernek olarak İstanbul’da yapılan her etkinlikte katkıda bulunduk. İkizdere için ne gerekiyorsa her zaman hazırız ve yapmaya da çalışacağız’ dedi.

Söz alan İsmet Ekşi ise ’ilçemizde tabiatı yok edecek turizm istemiyorum. Turizm imkânlar ölçüsünde yapılırsa Doğa ve çevre bozulmaz. Şimşirli Hes davasında 9 yıldır yargılanan birisiyim. Benim kadar bu ilçede turizm diye ağlayan sızlayan kimse görmedim. Yıkıcı olmayan yatırımlara evet diyorum’ dedi.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’de yaptığı konuşmada ’burada hepimizin ortak düşüncesi İkizdere. Birbirimizden ayrımız yok. Belediye Başkanı olarak her çalışmanızda desteğim olacak. Sizlerle birlikteyim yeter ki kanunsuz bir işimiz ve isteğimiz olmasın. Bende bu derneğin ilk kurucu ekibinde vardım. Seçilecek yeni yönetimi tebrik ediyorum’ dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde Başkanlığa yeniden Süleyman Durmuşoğlu seçilirken Yönetim Kurulu ve diğer organlara şunlar seçildi.

Yönetim Kuruluna seçilenler

1) Süleyman Durmuşoğlu-Başkan

2) Hasan Sandıkçı

3) Müslim Şahin

4) Hüseyin Kahrimanoğlu

5) İsmet Kösoğlu

6) Mümtaz Yıldırım

7) Mustafa Balcı

8) Murathan Camadan

9) Mustafa Albayrak

10) Hasan Kuy

11) Tülay Kumbasar

12) Nuri Demircan

13) Nuri Özer

14) Nurettin Aksu

15) Metin Tavukçu

16) Mevlüt Akın

17) Şaban Bekiroğlu

18) Hikmet Eren

Denetleme Kuruluna seçilenler

1) Kadem Ekşi

2) Musa Yılmaz

3) Eslem Eren

4) İlyas Şirin

5) Murat Çadır

6) Halit Yılmaz

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.