İKİZDERE BELEDİYESİNDEN YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI

İKİZDERE BELEDİYESİNDEN YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Belediyesinin mahalle yollarını toz ve çamurdan kurtarmak için başlattığı betonlama çalışması aralıksız devam ediyor. Belediyenin Başlattığı çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan MHP..

İKİZDERE BELEDİYESİNDEN YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI
Son Güncelleme: Bu Haber 520 views Whatsapp

İKİZDERE BELEDİYESİNDEN YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Belediyesinin mahalle yollarını toz ve çamurdan kurtarmak için başlattığı betonlama çalışması aralıksız devam ediyor.

Belediyenin Başlattığı çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ seçime girerken insanımıza sözümüz vardı şimdi gereğini yapıyoruz. Daha konforlu ve sürdürülebilir bir İkizdere için toprak olan ana yollarımızı betonluyoruz. Mahallerimiz köy statüsünde ve alt yapımız tam anlamıyla tamamlanmamış göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu konuda var gücümüz ile çalışıyoruz. Çağrankaya, Zafer mahallerimiz ve 4 köyün yaylaya giderken kullandığı ana yolumuzu Çağrankaya büyük camii Şamlılar mevkii arasını yaklaşık 1 km toprak olan yolu betonluyoruz. Bu projede bize destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu bakanıma, MHP Rize İl Başkanı Sn. İhsan Alkan başkanıma, İkizdere MHP İlçe Başkanım Abdurrezzak Uzun ve teşkilatıma, İkizdere Belediyesi fen işleri ekibime ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Hizmetlerimiz bitmedi, çalışmaya devam inşallah’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş