HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN Birçok Avrupa kulübünün genç futbolcu yetiştirmede kullandığı sarkaç benzeri çalışma altyapımızda uygulanmaya devam ediyor. Altyapıda futbol gelişim teknolojileri ve tesis yatırımlarıyla ülkemizin öncü kulüplerinden olan Rizespor,..

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Son Güncelleme: Bu Haber 466 views Whatsapp

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Birçok Avrupa kulübünün genç futbolcu yetiştirmede kullandığı sarkaç benzeri çalışma altyapımızda uygulanmaya devam ediyor.
HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Altyapıda futbol gelişim teknolojileri ve tesis yatırımlarıyla ülkemizin öncü kulüplerinden olan Rizespor, birçok Avrupa kulübünün altyapı düzeyinde kullandığı eğitim topu Senseball antrenmanını uyguluyor. Antrenmanlarında sarkaç ile yapılan kafa vuruşu çalışmalarının her iki ayağa revize edilmesiyle yaratılan Senseball, bir yandan futbolcuların top tekniği ve hissini geliştirirken, diğer yandan beyinde kısa sürede çok sayıda görüntü oluşmasını sağlayıp oyuncuların çözüm odaklı düşünmelerini artırıyor.

Senseball sisteminin 10 yıldır kullanıldığını belirten Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi koordinatörü Harun İlik, sistemin başarısının araştırmalarla da kanıtlandığını söyledi. “Senseball’ı önce antrenörlerin çok iyi anlaması gerekiyor. Bu nedenle öncelikli olarak sistemin felsefesini anlatıyoruz. Yoksa eğlenceli bir topa vurma oyunundan öteye geçemezsiniz” dedi.

Passence, Shilton ve Smartspeed gibi futbolcu eğitiminde en üst sistemlerin uygulandığı altyapımızda, top hissiyatının gelişme dönemindeki çocuklarımızı futbol dünyasına çok daha donanımlı olarak hazırlanmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.